Milan Thiago Silva'yı kaptan yapıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Milan Thiago Silva'yı kaptan yapıyor
Serie A'nın son şampiyonu Milan, Katalan devi Barcelona'nın transfer listesinde bir numarada yer alan Thiago Silva'yı takımda tutabilmek için elinden geleni yapıyor.

İtalyan ekibinin başarısında büyük pay sahibi olan Silva, sezon başından bu yana Barcelona'nın yakından ilgilendiği bir oyuncu. Brezilyalı yıldız, daha önce yaptığı açıklamalarda her futbolcunun hayalinin Barça'da oynamak olacağını vurgulamasına rağmen Milan'da kalmak istediğini de ifade etmişti.

Goal.com'un edindiği bilgilere göre, geçtiğimiz sezon oyuncunun transferi için Milan'ın kapısını çalan Barcelona, bu sezon içerisinde 27 yaşındaki oyuncu için resmi olarak transfer teklifinde de bulundu ancak bu teklif İtalyan ekibi tarafından reddedildi.

Milan CEO'su Adriano Galliani, Katalan ekibine oyuncuyu kesinlikle satmayacaklarını ve Thiago Silva'nın kendileri için Zlatan Ibrahimovic'ten bile daha mühim olduğunu dile getirirken, yıldız stoperi kaptanlığa getirmeyi de düşünüyor. Massimo Ambrosi'nin sözleşmesinin sona erecek olmasının yanı sıra, Alessandro Nesta, Clarence Seedorf ve Filippo Inzaghi gibi isimlerin de kariyerlerinin sonlarına yaklaşmış olmaları, Thiago Silva'nın kaptanlığı açısından ideal bir zamanı oluşturuyor.

Daha önce 2009 yılında Kaka'nın Real Madrid'e 65 milyon avro karşılığında gitmesine izin verdikten sonra oyuncunun yerini dolduramayan Milan, Thiago Silva'yı kaptanlığa getirerek oyuncunun ne pahasına olursa olsun elde tutulmasını hedefliyor. kaynak : goal
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
336
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
286
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
292
Haydar


Üst Alt