Milan Ronaldoya Kucak Actı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
Milan Ronaldoya Kucak Actı
İtalya Ligi Seri A'nın güçlü talkımlarında Milan, Real Madrid'de mutsuz olduğunu ve sezon sonunda ayrılmak istediğini söyleyen Brezilyalı yıldız Ronaldo'ya kucak açtı.


İtalya'da yayın yapan günlük spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'a konuşan AC Milan Kulübü Başkanı Adriano Galliani, Ronaldo'nun Real Madrid'den ayrılması halinde, Ronaldo'ya kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi. Galliani röportajında, "Ronaldo, mükemmel bir oyuncu. Eğer kendisi Real Madrid'den ayrılmak isterse, çok kolay yeni bir takım bulacaktır. Çünkü dünyadaki tüm takımları onu kendi kadrolarında görmeye hazırdır. Tabii ki Milan'ın kapıları da Ronaldo'ya her zaman açıktır" dedi.


Real Madrid'in Brezilyalı yıldız golcüsü Ronaldo, geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir basın toplantısında, Real'de kendisini iyi hissetmediğini çünkü taraftarların kendisini hiç sevmediğini söylemişti. Real taraftarlarının her maçta kendisini ıslıklamalarına anlam veremediğini de sözlerine ekleyen Ronaldo, Dünya Kupası Finalleri'nin ardından takımdan ayrılabileceğini ifade etmişti. 3 kez Dünyada Yılın Futbolcusu ödülüne sahip olan Ronaldo, 1997 ila 2002 yılları arasında Milan'ın ezeli rakibi İnter'de forma giymiş ve Brezilya ile 2002 Dünya Kupası'nı kazandıktan sonra Real Madrid'e transfer olmuştu.


(alıntıdır)
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bitti Ronaldo artık..
 

Nicolas_Anelka

Üye
sezon sonu inzaghı'yi intere verip ronaldoyu alma düşüncesi içindeler..
 
gknky

gknky

Üye
sanmam almazlar milan daha çok genç yeteneklere yönelior
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
ronaldo bitmis okeye donuyo
sezon sonu orta sinif bir takima gecebilir
 

slayer

Üye
başlığı: "Milan Ronaldoya _ucak Aldı" okudum_!! Gözler iyice gitti...

ronaldoyu kimse sevmiyor.. Real seyicisimi sevsin... Gitsin zaten realden.. Bakın buraya yazıyorum... Anında ronaldo öncesi süper yıllara dönecektir real....
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
Milan Ronaldoya _ucak Aldı
 
impavidus

impavidus

Üye
Bence de Ronaldo'nun son kullanma tarihi geçti artık.Her ne kadar Real Madrid'i sevmesem de bir an önce ellerinden çıkarsınlar çünkü zaman hem Real'in hem de Ronaldo'nun aleyhine işliyor.Yeni kulüp olarak Milan değil de daha orta seviyeli bir takıma gitmeyi denemeli bana kalırsa.Çünkü günümüzde büyük takımların kadrolarında genç ve yetenekli yıldızlar ön plana çıkıyor.Bununla beraber de Ronaldo vb. eski yıldızlar gittikçe gözden düşüyor ve daha az oynama şansı buluyorlar.
 

Nicolas_Anelka

Üye
milam alır sever böyle yetenekli ve yaşını geçmiş topçulaır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
344
Baskentliia
Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
476
Baskentliia
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
422
Haydar


Üst Alt