mikrosofttan ekranıma gelen yazı

Sponsorlu Bağlantılar

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
mikrosofttan ekranıma gelen yazı
[/URL][/img]
arkadaşlar malum cuma namazıydı ve telin titreşimi filan kapalıydı uyarı sesi var mı yok mu bilmiyrum ama telefonumun kilit ekranını açtığımda bu resim çıktı. baktığımda konuşmayla ilgili bişeyler diyor. ekranı kitledim. ekranı açtığımda tekrar çıktı. sonra kendi kendine gitti.

fk555897

fk555897

Üye
Bu uyarıyı kabul etme. Verilerin Microsoft'a gönderileceğini yazıyor. Bence kabul etme.

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
Etmedim zaten ama tek bana gelmemiştir herhalde..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kelime onerisini gelistirmek icin sanirim. internet verini kullanmasini istemiyosan kabul etme. zaten etmemissin ama kotu bisey degil daha iyi bi oneri sunabilirler bunun sayesinde

luckysleven

luckysleven

Üye
sesi arama vs özelliği için gelmiştir. Yanlışlıkla basmışsındır sesli aramaya ilk defa çalıştırdığın içinde ms in yardım servisi sana mesaj göndermiştir. ileride tekrar bu özelliği kullanırsan uygulama daha performanslı çalışması içinde buna onay vermeni istemiş . Aslında korkulacak birşey yok sen zaten bu tip bir telefonu kullanarak ve uygulamaları kurarken verdiğin onay ile bilgilerini ms e gönderiyorsun : )

Lumiance

Lumiance

Üye
Eğer kabul ederseniz, konuştuğunuz kelimeler ve son kullanılan kişi isimlerini de içeren destek verisi, konuşma tanılama hizmetini sağlamak ve geliştirmek için Microsoft'a gönderilecektir.

Erişime izin vererek ek konuşma özelliklerini telefonunuzda kullanabilirsiniz.

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar

Üst Alt