baskahmet Üye Dostum cok sagol kilit ekrani temalari olaganustu eyvallah su kilit ekraninin guzelligine bak ya Son düzenleme: 3 Nis 2015
olcay 38 Üye hocam bi sitede gördüm bu launcher materyal tasarim olarak güncellenmis bakar misiniz ona da
haqanguven Üye Konu Sahibi akgcihan' Alıntı: ya üsteki status bar nasıl olacak ya üsteki status bar nasıl olacak Genişletmek için tıkla ... Orası miui alt tabanına özeldir. Miui rom yüklemelisin
akgcihan' Alıntı: ya üsteki status bar nasıl olacak ya üsteki status bar nasıl olacak Genişletmek için tıkla ... Orası miui alt tabanına özeldir. Miui rom yüklemelisin
haqanguven Üye Konu Sahibi Kontrol' Alıntı: Launcher 3.8 den sonra guncellendi mi ? Genişletmek için tıkla ... Hayır
haqanguven Üye Konu Sahibi hikmet366' Alıntı: Bu uygulamanın 5.1.1 desteği yok galiba yüklenmedi Genişletmek için tıkla ... Evet.
hikmet366' Alıntı: Bu uygulamanın 5.1.1 desteği yok galiba yüklenmedi Genişletmek için tıkla ... Evet.
haqanguven Üye Konu Sahibi hasanbaglan2006' Alıntı: Abi herşey güzel bildirim özelliği gelişse whatsapp falan mesela Genişletmek için tıkla ... Onları senin telefonundan alıyor. Bu sadece arayüzü değiştiriyor.
hasanbaglan2006' Alıntı: Abi herşey güzel bildirim özelliği gelişse whatsapp falan mesela Genişletmek için tıkla ... Onları senin telefonundan alıyor. Bu sadece arayüzü değiştiriyor.
ahmet ferid Üye seytanazapta666' Alıntı: MIUI V2.6.0 launcher'ı indirince bağımlısı olacaksınız. İlk ve tek Türkiye'de - MaxiCep bu usta kurdugum tr ye cevirirseniz sewinirim hemde cok iyi olur Üstadım bu MIUI V2.6.0 ın V2.7.0 ı çıktı linki şu: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu launcherı Türkçeleştirmesini yapabildiniz mi? Çok harika olur du. Genişletmek için tıkla ...
seytanazapta666' Alıntı: MIUI V2.6.0 launcher'ı indirince bağımlısı olacaksınız. İlk ve tek Türkiye'de - MaxiCep bu usta kurdugum tr ye cevirirseniz sewinirim hemde cok iyi olur Üstadım bu MIUI V2.6.0 ın V2.7.0 ı çıktı linki şu: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu launcherı Türkçeleştirmesini yapabildiniz mi? Çok harika olur du. Genişletmek için tıkla ...