MiHome Launcher v2.5.1

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
MiHome Launcher v2.5.1
GÖRSELLER
Google Play Linki:
Gereken Android Sürümü:2.3+
Apk Download İndir Yükle:

ka_za

Üye
Magazası go launcherla yarisabilecek tek launcher. tavsiye ederim tesekkurler

Tepkiler: Buğra
Bide bunun yanında buzz launcher deniyeceğim.

en-sel

Üye
eski sürümlerine göre baya bi fark atmışlar helal olsun

en-sel

Üye
inanamıyorum bukadar olur cidden tam aradığım bi launcher müthiş iphone teması vs muhteşem ya herşeyiyle muhteşem tekrar tekrar

Süper usta CMW'nin launcherından 2 kat daha hızlı ve daha stabil

en-sel

Üye
arkadaşlar launcher bazen uygulamalardan çıkıyorum yeniden yükleniyo diyo nedendir acaba aynısı sizdede oluyor mu bir de baya ram harcıyo ama hızı ona rağmen güzel

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
arkadaşlar launcher bazen uygulamalardan çıkıyorum yeniden yükleniyo diyo nedendir acaba aynısı sizdede oluyor mu bir de baya ram harcıyo ama hızı ona rağmen güzel
eğer taskiller ram temizleme vb uygulamalar kullanıyorsanız o uygulamalar launcher kapatıyordur bu sebeple tekrar yükleniyordur

en-sel

Üye

eğer taskiller ram temizleme vb uygulamalar kullanıyorsanız o uygulamalar launcher kapatıyordur bu sebeple tekrar yükleniyordur
Onu tahmin ettim de taskkiller kullanmıyorum rebooter var zaten o da otomatik değil kendim arada kullanıyorum launcheri de kapatılmicak uygulama olarak seçtim zaten başkada birşey yok

Onu tahmin ettim de taskkiller kullanmıyorum rebooter var zaten o da otomatik değil kendim arada kullanıyorum launcheri de kapatılmicak uygulama olarak seçtim zaten başkada birşey yok

Ram mi kullanıyor seninle ilgili bir sorun olabilirmi o benim cihaz dahada stabil çalışmaya başladı

en-sel

Üye
Ram mi kullanıyor seninle ilgili bir sorun olabilirmi o benim cihaz dahada stabil çalışmaya başladı
Ram kullanması çokda önemli değil gayet güzel ve stabil çalışıyo ancak bazen uygulamalardan vs cıkınca launcher yeniden başlıyo bazen de tuşkilidini açınca yapıyor benim cihazla alakalı da olabilir bilmiyorum