migros ta nexus 7 ( 32 Gb ) 599 tl almayı düşünüyorum ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersinkaya1903

Üye
    Konu Sahibi
migros ta nexus 7 ( 32 Gb ) 599 tl almayı düşünüyorum ?
migrosta asus nexsus 7 tablet 599 tl 32 gb hafizasi var bi kaç gün içinde almayı planlıyorum sizce alayımmı yorumlarınıza ihtiyacım var

benighted

benighted

Üye
eger 3g ile isin yoksa bence hemen al kacirma derkm harika cihaz.fiyatina gore tabi.yoksa ilk tavsiyem ipad mini olurdu.ayrica arka kamerasi da yok onu da unutma.eger iyi bir akilli telefonun varsa gozun kapali alabilirsin.

restmod

restmod

Üye
Hafiza karti takilmiyor 32 gb yeter dersen hic kacirma

ersinkaya1903

Üye
    Konu Sahibi
ôzelliklerinden haberim var baya arastirma yapmistim . yani bi ariza sorun falan cikarirmi ozellikleri beni tatmin ediyor t20 m de var bana yetiyor acaba kalitelimi saglammi 2 gun sonra cope atmak gerekirmi ?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
O Fiyatlara Başka Tabletlere Göz At İnternetten

benighted

benighted

Üye
O Fiyatlara Başka Tabletlere Göz At İnternetten

o fiyata bulacagi en kalitelisi en iyi donanima sahip tablet bu.hatta yazilim olarak da butun guncellemeleri alan ve alacak olan bir tablet.
Bence bana bu hafiza yeter ve diger dedigim ozelliklerle isin yoksa bence hic kacirma en iyisi bu.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Tek Kötü Yanı Hafıza Kartı Takılmaması Yoksa I Pad den Farkı Olur Ben Almazdım Şahzen :P:

fk555897

fk555897

Üye
Bence hiç düşünme hemen al. Çok iyi bir tablet o fiyata kaçırılmaz.

benighted

benighted

Üye
ama bu da 32 gb uygulama ve oyunlari icin herturlu yeter.zaten bir tablette film dizi arsivi saklayamayacagi icin herturlu yetecektir.ayrica otg ile usb belek veya harddisk baglayabilirsi.ben de bu tableti alacaktim ancak 3g ozelligi olmadigi icin almadim yerine galaxy tab2 7.0 16gb aldim.

ersinkaya1903

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır alıyorum bakalım ne olacak saolun yorumlar için. 2 gb zaten kullanilmaz 30 gb bana yeter artar film izlemiyorum bi oyun oynarım bide nette takılır video izlerim bu yani . belki video bile izlemem . yanlız bi sorum olcak 2g oldugu halde icinde youtobe uygulamasi var youtobeden takilmadan video acabilirmi ? benim t20 de 3g wifi ile tele baglicam youtobeden sorunsuz vide açarmı ? 2g ile choreme koymalarının mantığı nedir ?

restmod

restmod

Üye
Tablette sim girisi yok sadece wifiden nete girersin

ersinkaya1903

Üye
    Konu Sahibi
çog tablette yok ozelliklerinden haberim var da iyi okumadin sanirim . sorum şu : benim t20 ( 3g li internet olarak ) yi nexus7 ye baglasak 3g ile internete girebilirmiyim yoksa nexsus 7 2g oldugu icin 2g ile mi giris yapabilirim eger en fazla 2g kullaniyorsa youtobede takilma yapmazmi?

Symbianize

Symbianize

Üye
Yok 3G hızında kullanırsın

ersinkaya1903

Üye
    Konu Sahibi
eyw bu cok iyi oldu :)

restmod

restmod

Üye
çog tablette yok ozelliklerinden haberim var da iyi okumadin sanirim . sorum şu : benim t20 ( 3g li internet olarak ) yi nexus7 ye baglasak 3g ile internete girebilirmiyim yoksa nexsus 7 2g oldugu icin 2g ile mi giris yapabilirim eger en fazla 2g kullaniyorsa youtobede takilma yapmazmi?

He tabikide telefonun hizinda kullanirsin onda sorun yok ben normal netbookta kullaniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt