Mig33 Plus ve Mig33 3.05 Beta II (Hemen İndir)

Konu Sahibi
Mig33 Plus ve Mig33 3.05 Beta II (Hemen İndir)
Ünlü MSN Messenger programının yeni sürümü ..

Mig33 Plus:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Burdan Download:

Mig33 3.05 Beta II:

Burdan Download:

Ekli dosyalar

Tepkiler: vmpr, COKOPRENSSS, skader ve 2 diğerleri

leiche

Emekli Yönetici
oo bu beta sürümü süper ya saol

154515

Üye
kanka ben 6600 a yukledim olmuyo tct die bişi dion connectıon dio ondan sonra error dio napmalıyım senın telde 6600 da ondan dedım yanı

Konu Sahibi
Ben 6600'a ikisinide yükledim,çok güzel çalışıyor.Belki senin telde bir sorum vardır.

An@Liz

Üye
kardeş paylaşım için süper bu sürüm daha iyi olmuş

nedir bunun olayı az kontör yiyo diyolar?dorumudur?

Konu Sahibi
Evet en az kontör yiyen msn programları bunlar.Saat de 1 kontör falan devamlı konuşma halinde bile.

king46

Üye
yaw kardesler yardımcı olun gözünüzü severim bende k750i var çalışmıorr allah askına yardımcı olun pc_copat2@hotmail.de yaw hep hata verıyorr ama mobil msn neye gırıyor yardımcı olun €m€ğ€ SaYGı.........

Konu Sahibi
Normalde K750i de çalışması lazım bu meretin ama neden çalışmadı bende anlamadım.

Puleri

Üye
Program güzel hatta harika birincisi kullanışlı program ucuz hızlı ama chat odaları çok kötü çok seviyesiz insanlar var programi kullanın ama sadece msn açmak için kullanın odalar çok kötü

yaa bende açılmıyo nokia 5300 yelim

arkadaşlar herşey tamam..üyelik vs. ama Msn ni nasıl açıcaz bunda ..Ben göremedim ?
online olunca normal kendi sayfasındaki,mig33 e ait kişiler ve chat prgmı geliyor.Msn ni bir türlü buralamadım :

osaka123

Üye
bağlantı ayarları nasıl yapılacak

--------------- Ekleme ---------------

yaa ben daha ilk sürümü yapamadım bunu nasıl yapıcam yardım pls

bunu nasıl kurucaz blackberry bolda ben anlayamadım da yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim