Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
.mif li dosyayı c:/resource/apps içine attım.bi değişiklik yok
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hugoKJ
Üye
Konu Sahibi
bi dijital saat widget indirdim. c:resource:apps içine attım.
sonra widget ekle dedim dijital saati seçtim.
yine eski dijital saat çıkıyr
cihan628
Üye
mif şeklinde yapınca bendede olmuyor sis halinde yükle direk
aynen yerleşik bileşen hatası verior. hemen sis editorü arıcam.sagolasın
cihan628
Üye
bişi deil bendede aynı şey oluyodu he bide sis editoru aç uygulamayı seç bişi gelio ekrana hayır de çünkü internete bağlanıyo uygulamayı seçtikten sonra aşağıda dosya kısmı var onları çıkart gerekli klasörlere elinle at.
bi teşekkür yeter..
hugoKJ
Üye
Konu Sahibi
anlamadım uygulamayı açtım sonra neyi seçicem
cihan628
Üye
aşağıda dosya listesi var tıkla sonra ordakileri seçenekler diyip tümünü çıkar de çıkan şeyler E,F,C:\data\sis editor falan filaan oraya geliyo onları elinle atman gereken yere atcan.
hugoKJ
Üye
Konu Sahibi
dosya listesine geldim.sonra seçenekler dedim yeni sis dosyası sis sisx dosyası aç imzalama falan filan çıktı.
benim .mfiler hafıza kartında bi klasörde duruyor hocam
cihan628
Üye
sis editorle mifleri açamazsın bu widgetlerin falan hazır sis olanını bul
hugoKJ
Üye
Konu Sahibi
tamam hocam. .sis buldum.
sonra dosya listesi dedim .sis widgeti buldum tıkladım.
paket ismi: digital 3d clock falan geldi.
sonra nabıcam seçenekler diyince. düzenle,yeni sis dsya,sis sisx dosya aç imzalama var ?
cihan628
Üye
tamam uygulamayı ayarlamışsın şimdi aşağı in dosya listesi var yani sis in içinde bulunan klasörler, buna tıkla sonra seçeneklere tıklayıp tümünü çıkart de. eğer sis editoru hafıza kartına yüklemişsen E\data\sis editorun içine gelir çıkardığın klasörler, C de ise C:\data\sis edıtor.. sonra bunları gerekli klasörlere kendin atcan....