Bir sürü Linux dağıtımı denedim. En fazla katlanabildiğim Ubuntu olmuştu. Bardağı taşıran son damla da Adobe Photoshop CS5 Extended'ı Wine ile çalıştırınca Text Tool ile bile uygulamanın hata verip çökmesi oldu. İllet oldum, o gün bugündür eski dost Windows XP ile yaşantıma devam ediyorum. Mutlu muyum, evet. Mac OS X olsa daha mutlu olur muyum, evet.
Windows 8 faciamı?
Metro arayüzü biraz çocuksu duruyor o kadar ki onuda ister kullan ister kullanma..
Arayüzü biraz geliştirirlerse tamamdır.. Ben ilk çıktığı gün kurmayı düşünenlerdenim sırf onun için LGA 775 sstem toplayacağım..
Windows 8 faciamı?
Metro arayüzü biraz çocuksu duruyor o kadar ki onuda ister kullan ister kullanma..
Arayüzü biraz geliştirirlerse tamamdır.. Ben ilk çıktığı gün kurmayı düşünenlerdenim sırf onun için LGA 775 sstem toplayacağım..
Windows 8 faciamı?
ben şuan windows 8 kullanıyorum xp'den de 7'den de hızlı ama sorunlarım var tabi mesela ekran çözünürlüğü kötü ekran kartını ayarlayamadım bulamadım driveri uyumlu değil diyor yükledim bir tane ama çözünürlük ayarlanmıyor onun dışında msnye girdim kurduğumda hala açık kapatamadım bir türlü tamamen farklı olmuş xp vista 7 hatta 98 bile birbirine benziyordu bu farklı olmuş bence alışıldığı taktirde güzel olur gayet stabil çalışıyor.
sorununu yanlış anlamadıysam ekran çözünürlüğünü masaüstüne sağ tıklayıp ekran çözünürlüğünden ayarlayabilirsin. Driver ise windows 8 tam olarak çıktığı zaman çıkacaktır . Msn sorununu anlamadım, Msn'i kapatamıyormusun ?
çözünürlüğe girebiliyorum ama sadece 1024x768 ve 1280li bşe var ikiside iyi çözünürlj sunmuyor eskisi gibi değil evet ama eski msn gibi değil metro arayüzlü
fareyi sol üste getirsen açık metro uygulamalarını görürsün oradan uygulamaya sağ tıklayarak kapatabilirsin veya uygulamadayken fareyle ekranın en üstüne tıkla, sonrada ekranın altına sürükle kapanır.
ya onuda denedim ama sadece masaüstü görünüyor başka birşey yok ama biri msnden yazınca falan sağ üst köşede kutucuk çıkıyor daha doğrusu bugün hiç çıkmadı ama nasıl emin olcam başkalarıda giriyor pcye
ya onuda denedim ama sadece masaüstü görünüyor başka birşey yok ama biri msnden yazınca falan sağ üst köşede kutucuk çıkıyor daha doğrusu bugün hiç çıkmadı ama nasıl emin olcam başkalarıda giriyor pcye
anlamadın galiba, uygulamadayken orta üste gelince mouse el işaretini alacak, el işareti çıkınca mouse basılı tutarak ekranın en altına bırak kapanır, bu arada uygulamanın adı ne