Microsoft'tan yeni bir uygulama daha

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft'tan yeni bir uygulama daha
Microsoft Research Center yeni bir uygulama daha yayınladı. İnternet bağlantı hızını test edebileceğiniz uygulama ücretsiz ve 5MB boyutunda wp8'e özel.

uygulamayı indirebilirsiniz.

Tepkiler: skynet ve n000k

PureFood

Üye
Speedtest.net'e güzel alternatif. Denedim, başarılı ama çok yavaş. Speedtest ile üç kere yapmıştım testi bu kadar sürede.

n000k

Üye
Teşekkürler abi gerekli bence telde

Eyvallah çok iyiymiş ama benim download hızı 12mb gösteriyor, halbuki 1mb görmedim daha

skynet

Üye
Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Daha 1m.biti bile doğru düzgün göremiyorum testte 7m.bit çıktı + Baya yavaş yapıyor testti

Güzel bir uygulama 3.90 dowloand zorla

nanotex

Üye
Bence gerek yok çünkü her sunucunun ayrı hızları var nereden çektiği belli değil. Daha çok global birşey olsa herkes aynı portal üzerinden test etse cihazını ve operatörünü daha sağlıklı olacaktır. Örnek: speedtest.net

Abi bir şey rica etsem yha şu konulara mobil linkde koysanız nolur

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

önemli olan hız karşılaştırmak değil ki. Aldığın hizmetin kalitesini ölçmek

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ben hız karşılaşıranlardanım ama dediğim gibi herkesin kullandığı ortak bir platform daha sağlıklı sonuçlar verir.

şöyle duşun; bir internet paketi satın alıcaksın,fakat bu uygulamayla bulunduğun yerlerde test ettin,paket hızın 25mbps olmasına ve ona göre ücret ödemene rağmen hızın 10mbps'i geçmiyorsa o kadar para vermeye gerek olmadığını bir alt tarifeye geçmenin sana hız anlamında pek bişey kaybettirmeyecegini anlayabilirsin

nanotex

Üye
Senin bakış açına göre tabii ki haklısın abi ama benim demek istediğimi de anlamışsındır umarım. Hizmet kalitesini speedtest.net uygulamasıyla da test edebilirsin ama diyelim ki bir arkadaşımızın android telefonu var bizde de wp. Operatörler farklı. Bulunduğunuz noktadaki en sağlıklı hizmet kalitesini aynı uygulamalarla anlarsın.