Haber Microsoft'tan Yeni Bir Kilit Ekranı Uygulaması: Tetra Lockscreen

yana kaydırmalı birkaç ekrandan oluşursa harika olur. her ekrana farklı uygulamalar yerleştirilir ve android'teki gibi widget işlevi de görmüş olur.

Invoke

Üye
yana kaydırmalı birkaç ekrandan oluşursa harika olur. her ekrana farklı uygulamalar yerleştirilir ve android'teki gibi widget işlevi de görmüş olur.
Lüzumsuz bence. Ben kullanmıyorum mesela o widgetları.

Ms un bu yaptığı app nasıl bilmiyorum ama android versiyonu hoşuma gitti. Eksikler var, onları gidermeleri lazım. Ticket attım zaten. Dikkate alırlar umarım. bence yapmaları gereken şey. Bunun daha gelişmişini, eksikler giderilmiş ve daha kişiselleştirilebilir halini direk wp'ye lock screen olarak entegre etmek.

Son sistem güncellemesinden sonra çalışmamaya başladı..

Microsoft'un Android için çıkardığı kilit ekranı uygulaması.

Tamam her platforma yap ama WPyede yap.

Windows Phone ile

dakamon

Üye
Microsoft'un Android için çıkardığı kilit ekranı uygulaması.

Tamam her platforma yap ama WPyede yap.

Windows Phone ile
Bu şeylerin gelmesi için sistemin buna izin verir yapıda olması lazım. Sanırım bizde yok.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ben her iki uygulamayı da kullanıyorum. Windows Phone versiyonu daha kararlı ve kullanışlı.

Invoke

Üye
Diğerini bilmiyorum ama android versiyonunda basit ama can sıkan buglar var.

braayn

Üye
bende her iki uygulamayı yükledim ama kaldırdım çünkü makinayi ciddi kasıyor !!!!
uygulamalar şahane ama telefonuda öldürüyor 3 farklı lumiada test edildi ..1520,925 ve 820

PureFood

Üye
Nedense ilgimi çekmedi hiç Hava durumu falan da yok, kendi sade ekranım daha ilgi çekici geldi resmen.

Tepkiler: skynet
Telefon serviste olunca siz değerli maxicep üyelerinin yorumlarını okuyup uygulamayı test etmiş kadar oluyorum

ademoz05

Üye
Gerçek anlamada Macaristan'da olmama rağmen indiremiyorum. Sanırım oraya da kapalı indirmeye

braayn

Üye
güncelleme yapan varmı acaba ?

Wp ye tepki olsun diye yaratilmis bence : ) ilk defa kurdum ekrani uyandiriyorum once beyaz ekran sonra kilit ekrani geliyor.

Tepkiler: emz

dakamon

Üye
Bu kilit ekranları uygulamalarının daha çook geliştirmeleri lazım. Hem uygulama bazında hemde sistemsel geliştirmelerin yapılması lazım.

Tepkiler: emz