Püf Noktası Microsoft'tan Yaz Saati Jesti

Konu Sahibi
Microsoft'tan Yaz Saati Jesti
Arkadaşlar bildiğiniz üzere 1 gün gecikmeli olarak yani bu gece yaz saati uygulamasına geçiliyor ve saatleri 1 saat ileri alıyoruz. Bu gün dikkat ettiyseniz pc ler ve bir çok markanın telefonları saatlerini bu gün 1 saat ileri aldı ama wp cihazlar da ve güncelleme yapılan win. kullanan pclerde herhangi bir sorun yok .

Bunun sebebi Ms in haftalar öncesinden yapmış olduğu bir çalışmaymış . Şöyle ki pcler için ufak bir güncelleme yayınlamışlar ve bu karışıklığın önüne geçmişler. Güncellemeyi yapmayanlar güne 1 saat ileride başlarken güncellemeyi yapanlarda sorun yaşanmadı ve bu gece pcleri 1 saat ileri olarak ayarlanacak. Ben şahsen yapmadım ve telefonum şuanda 22.55 gösterirken pc 23.55 gösteriyor : ) Ayrıca yukarıda da belirttiğim gibi wp lerde herhangi bir sorun yok .

Kısaca anladık ki herkesin telefonu akıllı ama bizim ki onlarınkinden de akıllı : )

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
benim pc de telde 00:02 gösteriyor

Tepkiler: mtoyanik ve alasulumurat
iyi de Windows 8,1 pro kullanıyorum. Saatler dün geceden 1 saat ileri alındı. Ve sabah güncellemeleri kontrol ettiğimde hiç güncelleme yok diyor. nasıl kıyak bu anlamadım
benim pc de telde 00:02 gösteriyor
O da iyimiş

Tepkiler: qweratomic ve Silinen Üye 1145465
ben xp kullanıyorum şuan 00.04 telefondada aynı 00.04

Konu Sahibi
Valla benim telefon 1 saat geride geliyor : ) hatta evde 3 tane lumia var 3üde aynı 1 saat geri

Rainesto

Üye
Benim telefonun saati alınmadı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

csH

Üye
Benim saat sabah ileri alınmış kol saatimle farklıydı sonra biraz daha uyuyayım dedim uyanınca saate baktım yine aynı yani tekrar geri almış

Lumia 620 ile gönderildi.

m542tf

Üye
Dün gece telefon saati 3 ten 4 e ileri almıştı sabah ta 09 dan 08 e geri çekti

Tepkiler: alasulumurat

Anußis

Üye
benim 1520 bugün 1 saat ileri almıştı kendiliğinden