Microsoft'tan Surface phone planı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft'tan Surface phone planı

Bazı kaynaklara göre Microsoft'un, Nokia nın olası satış başarısızlığı karşısında surface telefonu planları üzerinde çalışmalarını sürdürüyormuş. Plan tamamen Nokia başarısızlığı üzerine kurulu. Eğer Nokia satışlarında başarısını devam ettirirse bu telefonları hiç görmeyebiliriz. Eğer satışlar kötü gitmeye başlarsa Microsoft son kozunu bu telefonla oynayacak gibi duruyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve sinanozcan312


fk555897

fk555897

Üye
Microsoft Nokia'dan Lumia'ları almayacaktı. WP'u en çok satan firma Nokia.
 
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Satış başarısının asla düşeceğini sanmıyorum. Hatta bence başarı grafiği artarak devam edecektir.
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Microsoft mobil tarafta ince eleyip sık dokuyor.
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
nokianın bu saatten tek bir hata yapmaya bile lüksü yok yoksa satışlar anında düşer :)
 
PureFood

PureFood

Üye
Başarısızlık kelimesi Nokia'nın lügatında bulunmuyor artık. bulunamaz da.
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Artık Lumia cihazları üst düzey donanım yönünden de rakipleriyle aynı göz boyama seçeneğine sahip. Yaklaşık bir aydır yurt dışındaki önemli bütün haber portalları neredeyse hergun yeni bir lumia1520 haberi yapıyor ve bu haberler yüksek okunma sayılarına ulaşıyor. Bu da demektir ki böyle bir cihaz doğru stratejiyle lumia cihazlarının pazar payına oldukça yüksek etki eder. Bu durumda da yıl sonunda Lumia satışlarının yükseliş trendi aynı hızla devam edecek.

bu başarı Microsoft'un da Nokia&Lumia noktasında elini kolunu bağlayacaktır. Zira böyle bir başarıda isim ve tasarım değişikliğine gitmek büyük risk ve cesaret ister.
 
  • Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Zaten aklı varsa MS'in ürünlerin üzerinden Nokia adını kaldırmaz. Bu kadar basit, açık ve net.
 
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
nokia çok ciddi hatalar yaptı. son 5-6 yıla kadar telefon sektörünün lideri olan firma nasıl bir anda çöktü gitti hayret doğrusu. öncelikle android fırtınasının estiği bir dönemde androide geçmemekle ticari açıdan büyük hata yaptılar. en büyük hatayı ise androide alternatif olacak bir os sistem geliştirememekle yaptılar. yılların symbianını bitirdiler. birkaç ara sistem yaptılar. son yaptıkları sistemin de arkasında durmayıp N9 kullanıcılarını ortada bıraktılar. intel ile çalışmayı bırakıp meegoya son verdiler. microsoft ile anlaştılar. her markanın telefonuna üç beş ana ekran koyduğu, widgetlerin havada uçuştuğu bir ortamda tek ana ekranlı tek renkli arkaplanı bile olmayan wp sistemini cihazlarına koydular. herkes daha ince cihazlar yaparken nokia kalınlaştırmaya başladı. sanki farklı bir dünyada yaşıyor gibiydiler. en sonunda da zaten bu kötü gidişat markanın satışını getirdi. bakalım microsoft nereye kadar götürebilecek.
 
csH

csH

Üye
wp nin arayüzünü küçümseme bence sırf o arayüz yüzünden alan bir sürü insan var
 


Üst Alt