Haber Microsoft'tan Gestures Beta Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Beta sürecinden çıktıktan sonra uygulamanın ayarlar kısmına entegre edilmesi planlanıyormuş.
Yani artık ayrı bir uygulama şeklinde olmayacak.
sadece gelen aramalara değil aramalarımıza da olacağı da onaylandı

• Beğen
Tepkiler: ceza87

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yeni özellikler yolda diyebiliriz:
- Müzik kontrolleri
- Çağrı cevap titreşimi
- Alarm kontrolü
- Mikrofon sesini kapatma bildirimi

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, serinaga, ceza87 ve 1 kişi daha
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Wp10 TPde çalışmıyor :)

serinaga

serinaga

Üye
Dört gözle bekliyoruz ...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
GDR2 Kurulu ve bende de çalışmıyor. Kaldırıp yeniden kurduğum halde çalışmıyor. Geri bildirim yaptım. Bakalım ileriki günlerde düzeltirler umarım.
Ama artık son yıllarda şunu gözlemliyorum, illa birşeyler daha kısa zamanlarla bozulur yada değişir oldu.
Sistemde sağlam bir uygulamayı telefonda kullanmak üzere ayarlıyorsunuz. Zamanı gelip kullanmak istediğinizde bir bakıyorsunuz ki çalışmıyor. E noldu şimdi? Bozuldu. Bir başka güncelleme onu bozmuş.
Şimdi istediğin ayar veya uygulamayı zamanında kullanamadıktan sonra, bilmediğin yerlerden zırt pırt birşeyler bozulacaksa, ne diye güveneceğiz ki bu sistemlere. Sistemlere dedim çünkü bu durum artık tüm sistemler için geçerli oldu.
Herşey o kadar hızlı gelişir oldu ki, yerli yerine oturan birşey yok artık. Hah bu tamam oldu, bitti, artık bunu uzun süre kullanırım diyemiyorsunuz.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
iyi şeyler yapacaklar ama

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu kullanıcıların sabırsızlıklarından da kaynaklanıyor, üreticilerin deneme sürecini kısa tutmalarından da kaynaklanıyor...

Diyelim ki bir uygulamayı her yönüyle deniyorsun, başka bilgisayarlara girerek te deniyorsun.. her şey tamam görünüyor...

Uygulamayı yayınlıyorsun... Ardından aramalar başlıyor ve senin hiç aklına gelmeyen, hatta denemiş olsan bile senin bilgisayarında çalışırken sorun çıkmayan bir durum, başka bir kullanıcı elinde sorunlu hale dönüşebiliyor..

Bu yüzden de microsoft proğramcılarına da bir şey diyemiyorum..
Galiba en iyisi sahaya sürmek ve geri dönüşleri takip ederek çare bulmak.

Takipçi Satın Al

Üst Alt