Haber Microsoft'tan Gestures Beta Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Aynen ...

pissed26

pissed26

Üye
güzel ancak bir hatada başa bela açabilecek bir uygulama gibi duruyor :D

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mzcoools
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Harika!

Raskoln

Raskoln

Üye
enterneoll

enterneoll

Üye
tamam biliyorum, 2012de çıkarttığı galaxy modellerinde bu özelliklerini alladı pulladı sattı eyvallah, peki bu özelliği 2012den önce çıkarmış olduğu hangi modellerine yazılım güncellemesi ile getirdi? benim parmak basmak istediğim nokta bu. yani Microsoft yeni çıkaracağı bi modele bu özellikleri koyup bakın bunda bu var hadi satın alın demedi, tüm modellerine bi yazılım ile getirdi. fark burda
galaxy s2 ye verdi ve s3 den sonra çıkan tüm modellerde var bu özellikler giriş seviyesinden üst seviyeye kadar

serinaga

serinaga

Üye
L820'de denedim, telefon gelince kulağa getirince açtı, ama diğer özellikler çalışmadı, hoparlör ve mikrofon olayı. Deneyen oldu mu hiç L820. Ama L1520'de hepsi de sorunsuz çalışıyor ...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
L820'de denedim, telefon gelince kulağa getirince açtı, ama diğer özellikler çalışmadı, hoparlör ve mikrofon olayı. Deneyen oldu mu hiç L820. Ama L1520'de hepsi de sorunsuz çalışıyor ...
820'de hepsi sorunsuz çalışıyor

narnia16

narnia16

Üye
Samsung bu özellikleri 2012den beri kullanıyor haberiniz olsun diye yaziyim
Bu kadar fonksiyonel olmasa da 5800 da da ters çevirince aramayı sessize alma vardı ona bakılırsa. Tabi ondan da önce kullananlar varsa bu tarz şeyleri bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus ve lazye

capkino06

Üye
S^3 de aradığımız kişi telefonu açınca titriyordu kapatınca da titriyordu tabi cfw ye mod ekleyerek yapıyorduk bunu ve güzel bir şeydi en azından telefonu açana kadar elin kulağın da durmuyorsun

skynet

Üye
Bence en iyisi çift tık uyandır tek tık kapat :)
Bence ms dokun menüsüne aynı bu 3. parti uygulamalar gibi bir seçenek ekleyip ana ekrana tile koyup o şekilde kapatma seçeneği koyarsa daha iyi olur :) Yoksa arkadaşında dediği gibi nereye tıklayacağız :D

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Gayet güzel olmuş işe yarar. Ama yanlışlıkla yanlış işlem yapmamıza da sebep olabilir bu. Ve videodaki adam telefonunu kalp cebine koyuyor, sakıncalı durum radyasyondan kalp krizi geçirebilir
iyide adam telefonu sağ cebine koydu kalbin yeri değişmemişse yanlış bir durum yok
ana ekrana Lock Screen tile koyunca zaten tek tıkla kapanıyor

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Kesinlikle eski Nokia'nın bir uygulaması bu. Ellerine sağlık. Microsoft'tan beklemiyorum zaten :)
Aynen kullanınca Nokia sleeping screen havası sezdim; profesyonellik, akıcılık kusursuzluk pek Microsoft'un harcı şeyler değil programı yazan kesin eski Nokia'dan bir eleman video ve müzik programlarına el atmasını bekliyoruz
Samsung bu özellikleri 2012den beri kullanıyor haberiniz olsun diye yaziyim
Ancak ilk çıktığında devrimmiş gibi tanıtıp yüzsüzlük yapan yine o Nokia zamanında çift tıkla uyandırmayı gözde sokmasını bilmiyor muydu ama yapmadı android hemencecik kapıp kendi yapmış gibi tanıttı
Pehh bide gelecek androidle diyorlar herşeyi Nokia'dan çalarsa ve tüketici bilmezse öyle olur tabi

suyunsesi

suyunsesi

Üye
konuşurken telefonu kulaktan alıp cebe koyunca kapansın, Hoşçakal görüşürüz baybay gibi kelimeleri duyduktan sonra iki sn içinde konuşma olmazsa kapansın, telefonu sinirlenip duvara fırlattığımızda yada elimizden düşürdüğümüzde hava yastığı çıksın kendini korusun :zong:

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, yeminli06, baysal.onur ve 4 diğerleri
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
nereye çift tıklayarak ekranı kapatmayı düşünüyosun peki :)
Karoların üst köşesi biraz boş orası iş görür
Bu kadar fonksiyonel olmasa da 5800 da da ters çevirince aramayı sessize alma vardı ona bakılırsa. Tabi ondan da önce kullananlar varsa bu tarz şeyleri bilemiyorum.
Ters çekilince çevirince kapama Nokia'nın symbiandaki yerleşik bir ayarıydı bu uygulama onun gelişmiş versiyonu muhtemelen aynı geliştiriciden
Uygulama güzelmiş de mesela telefonu cebinden hızlıca çıkardın, o zaman da açılıyor mu telefon. Eğer öyleyse fazla işe yaramaz.
Kulağına götürünce açılıyor yakınlık sensorune elimi yanaştırınca açılmıyor ama bazen elimi sensore yanaştırınca kulağa götürüp açmaya çalıştığımda açılmıyor eh olsun o kadar sonuçta bu yüzden beta yakında mükemmelleşir

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bu tip ince hataları geri bildirimle bildirirsek (İngilizcesi iyi olanlar) daha da geliştireceklerdir muhakkak, sonuçta beta ve bu hali bile gayet olmuş dedirttiriyor

yasirtaha

yasirtaha

Üye
uygulama güzel hoşuma gitti eksiklikleri giderilirse daha da iyi olur

SLH.55

SLH.55

Üye
bugün kurdum denedim hepsini sorun yok çalışıyor da , sizce şarjı etkiliyor mu ? bana biraz etkiliyormuş gibi geldi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt