Aynen ya ilk benim lumia 925te çıktı ama geliştirilmeyince yüzsüz android iki geliştirmeyle kendine yamadıÇift Tıkla Ekranı Kapatma özelliği Gelse süper olacak![]()
Telefon gelince bir deneyelim bakalım.Şunu bir deneyin telefon çalınca elinize alın ve ters çevirip masaya koyun. Ben böyle yaptım açıldı telefon. Olmaması gerekiyor.
nereye çift tıklayarak ekranı kapatmayı düşünüyosun pekiÇift Tıkla Ekranı Kapatma özelliği Gelse süper olacak![]()

galaxy s2 ye verdi ve s3 den sonra çıkan tüm modellerde var bu özellikler giriş seviyesinden üst seviyeye kadartamam biliyorum, 2012de çıkarttığı galaxy modellerinde bu özelliklerini alladı pulladı sattı eyvallah, peki bu özelliği 2012den önce çıkarmış olduğu hangi modellerine yazılım güncellemesi ile getirdi? benim parmak basmak istediğim nokta bu. yani Microsoft yeni çıkaracağı bi modele bu özellikleri koyup bakın bunda bu var hadi satın alın demedi, tüm modellerine bi yazılım ile getirdi. fark burda
820'de hepsi sorunsuz çalışıyorL820'de denedim, telefon gelince kulağa getirince açtı, ama diğer özellikler çalışmadı, hoparlör ve mikrofon olayı. Deneyen oldu mu hiç L820. Ama L1520'de hepsi de sorunsuz çalışıyor ...
Bu kadar fonksiyonel olmasa da 5800 da da ters çevirince aramayı sessize alma vardı ona bakılırsa. Tabi ondan da önce kullananlar varsa bu tarz şeyleri bilemiyorum.Samsung bu özellikleri 2012den beri kullanıyor haberiniz olsun diye yaziyim
Güzel Sorunereye çift tıklayarak ekranı kapatmayı düşünüyosun peki![]()

Bence en iyisi çift tık uyandır tek tık kapatGüzel Soru![]()

Yoksa arkadaşında dediği gibi nereye tıklayacağız 
iyide adam telefonu sağ cebine koydu kalbin yeri değişmemişse yanlış bir durum yokGayet güzel olmuş işe yarar. Ama yanlışlıkla yanlış işlem yapmamıza da sebep olabilir bu. Ve videodaki adam telefonunu kalp cebine koyuyor, sakıncalı durum radyasyondan kalp krizi geçirebilir
Aynen kullanınca Nokia sleeping screen havası sezdim; profesyonellik, akıcılık kusursuzluk pek Microsoft'un harcı şeyler değil programı yazan kesin eski Nokia'dan bir eleman video ve müzik programlarına el atmasını bekliyoruzKesinlikle eski Nokia'nın bir uygulaması bu. Ellerine sağlık. Microsoft'tan beklemiyorum zaten![]()
Ancak ilk çıktığında devrimmiş gibi tanıtıp yüzsüzlük yapan yine o Nokia zamanında çift tıkla uyandırmayı gözde sokmasını bilmiyor muydu ama yapmadı android hemencecik kapıp kendi yapmış gibi tanıttıSamsung bu özellikleri 2012den beri kullanıyor haberiniz olsun diye yaziyim
Karoların üst köşesi biraz boş orası iş görürnereye çift tıklayarak ekranı kapatmayı düşünüyosun peki![]()
Ters çekilince çevirince kapama Nokia'nın symbiandaki yerleşik bir ayarıydı bu uygulama onun gelişmiş versiyonu muhtemelen aynı geliştiricidenBu kadar fonksiyonel olmasa da 5800 da da ters çevirince aramayı sessize alma vardı ona bakılırsa. Tabi ondan da önce kullananlar varsa bu tarz şeyleri bilemiyorum.
Kulağına götürünce açılıyor yakınlık sensorune elimi yanaştırınca açılmıyor ama bazen elimi sensore yanaştırınca kulağa götürüp açmaya çalıştığımda açılmıyor eh olsun o kadar sonuçta bu yüzden beta yakında mükemmelleşirUygulama güzelmiş de mesela telefonu cebinden hızlıca çıkardın, o zaman da açılıyor mu telefon. Eğer öyleyse fazla işe yaramaz.