Microsoft'tan "Diğer" Sorununa Çözüm Sözü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft'tan "Diğer" Sorununa Çözüm Sözü
"Diğer" Sorununa Çözüm Yolda !

Bir çok Windows Phone cihazında ve daha alt seviye ürünlerde daha çok yaşanan hafıza sorununa neden olan "Diğer" klasörü için Microsoft'tan çözüm açıklaması ve sözü geldi.

Joe Belfiore kendi twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"on "Other" storage: some improvements coming in future updates, it will get better. Try turn-off skydrive auto-photo upload - See more at:

on "Other" storage: some improvements coming in future updates, it will get better. Try turn-off skydrive auto-photo upload - See more at:

on "Other" storage: some improvements coming in future updates, it will get better. Try turn-off skydrive auto-photo upload - See more at:

@Shounencritiic 'Diğer'bölümüyle ilgili: Geliştirmeler önümüzdeki güncellemelerle geliyor.Herşey daha iyi olacak. Skydrive otomatik fotoğraf eşitleme özelliğini kapatmayı deneyin. "

SkyDrive fotoğraf yüklemesi ile ilgili bir ipucu verildi.Burada Skydrive yeni fotoğraflarınızı yüklerken geçici olarak telefonunuza kopyalıyor ve silinmiyor.

Tabi ki bu sorunun çözülmesi için verilen söz iyi bir şey ancak bu güncellemenin ne zaman geleceğini bilemediğimiz için çok ta iyi sayılmaz.Zira bu güncellemenin gelmesi aylar sürebilir.

Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Web Designer, serinaga ve Sensation

alical33

alical33

Üye
umarım en kısa zamanda gelir

Lumiance

Lumiance

Üye
En azından kullanıcıların sesine kulak verdiklerini ve onların isteklerini yabana atmadıklarının bir göstergesi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
haber icin teşekkurler kardeşim. Evet microsoft wp platformuyla gercekten yakindan ilgileniyor. Bu da bu ilginin gostergelerinden sadece birisi. Ve basit bir duzeltmeyle halledilir.

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
İlgilenmelide her şey onun elinde Böyle giderse bizimde isteklerimizi yabana atmayacak :)

narnia16

narnia16

Üye
Eğer bu şekilde ilgilenmeye devam ederseler Elop'un dediği gibi WP8'in en iyi platform olması için önünde bi engel kalmaz.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Geliştiriciler de artık önem vermeye başladılar bu platforma.

Bankalar,spor servisleri,oyunlar derken(iş kullanıcıları zaten burada Office sayesinde) eksiklerimiz her geçen gün kapanıyor

PureFood

PureFood

Üye
Her geçen gün değerleniyor Windows Phone.. Olay budur...

serinaga

serinaga

Üye
Geliştiriciler de artık önem vermeye başladılar bu platforma.

Bankalar,spor servisleri,oyunlar derken(iş kullanıcıları zaten burada Office sayesinde) eksiklerimiz her geçen gün kapanıyor

Aynen katılıyorum :alkis

BLACKLINE

BLACKLINE

Üye
Bende şöyle birşey olmuştu. Birkaç saat önce Telefonumda Camera Roll klasörünü bilgisayarıma taşıdım. Sonra fotoğrafları incelerken bir sürü yanlışlıkla çekip sildiğim hatalı fotoğrafları gördüm. Ben onları fotoğrafı çektikten sonra sildiğime adım gibi eminim. Anlaşılan bazı şeyler silseniz bile silinmiyor dikkat edin.

drangela61

drangela61

Üye
Evet maalesef sorun bu..telefona usb kablo hariç yüklediğiniz veya hafızasına kaydettiğiniz şeyler siz silseniz de maalesef diğer klasöründe bunlar duruyor.geçen 300 mb a yakın bir oyunu kaldırdım kendi hafızasında yer eksildiği halde diğer klasörü aynı duruyordu fakat oyunu yüklerken orası da artıyor.inşallah Microsoft yakın zamanda bu sorunu halleder yoksa tüm hafızayı bu diğer klasörüne ayırmak zorunda kalacağız..siz ne kadar katılırsınız bilmiyorum ama bence bu sorunun bir ayağı da dosya yöneticisinin olmaması..saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt