Microsoft'tan bir bomba daha!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft'tan bir bomba daha!
Bundan sonra aracınızda sadece gideceğiniz yeri söylemek yada istediğiniz şarkının adını söylemeniz yeterli olabilir.

Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone bu seferde arabalarınıza girmek istiyor olabilir. Son sızan belgelere göre Windows Phone'lu yardımcı pilotlar çok yakında karşımıza çıkacak. Shiftdelete'in haberine göre Apple'ın Car Play sistemi gibi araçların ön konsolunda yer alacak olan bu sistem, araç içi eğlence, navigasyon, yol durumu gibi hizmetleri sürücüye sunacak.

Cortana'dan Faydalanacak

Microsoft'un Build 2014 etkinliğinde tanıttığı en büyük yeniliklerden birisi, şüphesiz ki Siri benzeri sesli asistan Cortana. Cortana'nın Windows Phone 8.1'e getirdiği yenilikleri, araç içi Windows sistemine de getireceği düşünülüyor. Cortana sayesinde navigasyonu ayarlamak için sadece gideceğiniz yeri söylemeniz yada müzik dinlemek için istediğiniz şarkının adını söylemeniz yetecek.

Apple'dan Daha Fazla Araçta Yer Alacak

Apple'ın Car Play sistemi genelde seçkin ve pahalı arabalarda kullanılacak. Ancak Microsoft'un "Araç İçi Windows" sistemi pahalı olmayan, ortalama ücretli bir çalışanın alabileceği araçlarda da bulunabilecek. Microsoft üreticileri seçerken Apple gibi ince eleyip sık dokumayacak. Sistemin ne zaman tanıtılacağı veya ne zaman araçlarda yer alacağı hakkında hiç bir bilgi bulunmuyor.

Haber yazete.com
 


byibo

byibo

Üye
güzel düşünülmüş birşey haber için teşekkürler acaba ne zaman görcez bu araçları fiyatı ne olur ?
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Alıntı :locked:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt