Haber Microsoft'tan Android cihazlar için uygulama marketi!

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft'tan Android cihazlar için uygulama marketi!
Microsoft Apps, Google Play'de yayınladı!

Yazılım devi Microsoft'un kullanıma sunduğu "Microsoft Apps" isimli yeni Android uygulaması, kullanıcıların Android platformunda yer alan Microsoft uygulamalarını keşfedebilmelerini sağlıyor.

Android cihazınıza indirebilirsiniz.

<CHİP>

Son düzenleme:

HAM ZA

HAM ZA

Üye
eller gider mersine Microsoft gider tersine yahu sen kendi marketini bir düzelt ben mana veremiyorum bunların derdi lumia satmak değil mi?
eller gider mersine Microsoft gider tersine yahu sen kendi marketini bir düzelt ben mana veremiyorum bunların derdi lumia satmak değil mi?

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

MaxipmaN

Üye
pazar payını artıramayıp, android kullanıcılarını da düşünen adam gibi adam mikrosoft

• Beğen
Tepkiler: MoonLife01 ve BLasTeaR
HAM ZA

HAM ZA

Üye
pazar payını artıramayıp, android kullanıcılarını da düşünen adam gibi adam mikrosoft
Lumia kullanıcısı olaak bunu microsofta tariz olarak telakki ediyorum doğrumudur üstad

MaxipmaN

Üye
Lumia kullanıcısı olaak bunu microsofta tariz olarak telakki ediyorum doğrumudur üstad
uygulamalarını diğer platformlara tanınması kötü birşey değil ki, 10yıllık windows kullanıcısıyım

HAM ZA

HAM ZA

Üye
uygulamalarını diğer platformlara tanınması kötü birşey değil ki, 10yıllık windows kullanıcısıyım
Tabiki kötü değil ama android ve iOS için uğraştığı kadar kendi telif etdiği işletim sistemine ehemmiyet verseydi androidi geçebilirdi

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Konu düzenlendi.

Son düzenleme:
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Microsoft'un önce kendi platformuna çalışması lazım,diğer platforma verdiklerinin daha iyilerini kendi platformunda yayınlaması lazımken.Örnek veriyorum.Age of empires world domination gibi bir oyunu İlk yada aynı anda Windows phone işletim sistemine vermemesi ise ne kadar düşündürücü değil mi

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Microsoft'un önce kendi platformuna çalışması lazım,diğer platforma verdiklerinin daha iyilerini kendi platformunda yayınlaması lazımken.Örnek veriyorum.Age of empires world domination gibi bir oyunu İlk yada aynı anda Windows phone işletim sistemine vermemesi ise ne kadar düşündürücü değil mi
Bu bir şaka olmalı cortanayı android ve ios a da vermesi beni hakikaten şaşırtdı sanki laf olsun diye yürütüyor bu işletim sistemini

Üst Alt