Microsoft yeni reklam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbianbelle

symbianbelle

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft yeni reklam

Windows Phone, Lumia 920, iPhone 5 fotoğraflarından hangisi daha iyi olabilir

Microsoft, Windows Phone'un gücünü ve kalitesini ön plana çıkarmak ve dişli rakibi Nokia'yı ardında bırakmak için ilginç bir çalışmaya imza atmış. Kısa bir video çekimine el atan Microsoft, Nokia Lumia 920'ni fotoğraf ve ışık kalitesini esas alan ve işin içine iPhone 5'i de katan oldukça absürd bir iş çıkartmış. Düşmanı düşmana kırdırtan çalışmadan sonra bakalım Nokia'nın cevabı nasıl olacak.

achambo

achambo

Üye
benim telefon niye çekemiyo böyle:D

yeminli06

yeminli06

Üye
"dişli rakibi Nokia'yı ardında bırakmak için" Burayı anlamadım Microsoft ile Nokia mı dişli rakip :/

man20

man20

Üye
biri tercüme edebilir mi :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Reklam filmi sıkıntılı bence orada iltifat etmişlerdir ama işte diller birbirine uyuşmuyor ya hayırlısı diyelim :D

Reklamı sevdim genede ilgi çekici hele sondaki karşılaştırma :)

csH

csH

Üye
açıklama saçma microsoft la nokia rakip mi lumia yı övmüş işte iphone5 ten ve galaxy den daha iyi demiş

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama ben reklamı 4 kez izledim ve söylediğiniz şekilde bir laf duymadım. Yazılara da baktım dikkatlice öyle bir şey demiyor. Siz tam olarak nerede duydunuz ya da gördünüz o ifadeyi?

DÜZELTME: Şimdi gördüm videonun altında yazanı diyorsunuz sanırım. Ama o yazı haberin yazıldığı kaynaktaki yazarı bağlayan bir ifade belli ki. Yapılan haber yorumuyla reklamın alakası yok. Belli ki ortalığı karıştırma amaçlı yazılan bir ifade. Dikkate almamak lazım.:oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir yanlışlık var herhalde tanıtılan ürün Lumia 928 ve reklam nokia lehine...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ortaya çıkan yanlış anlamalardan dolayı verdigimiz rahatsızlık için özür diler konuyu kilitleriz. İyi forumlar:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt