Microsoft Windows Mobile hakkında bilgi almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilimli

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Windows Mobile hakkında bilgi almak istiyorum
Selamınaleyküm.

windows mobile hakkında bi kaç sorum olacak yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

1.)Microsoft Windows Mobile 6.0 Standard bu işletim sistemi ile herhangi bir siteden video izleyebilirmiyim?(Film siteleri youtube dailymotion vs.)

2.)Windows işletim sistemli bi cep telefonunda ram en az kaç olması gerekir?

3.)Toshiba g710 portege
Microsoft Windows Mobile 6.0 Standard bu telefon hakkında bilgisi olan varmi?

3.)Eğerki program eklenmeden film sitelerinden video
izlenmiyosa bu sisteme uygun programları rahatlıkla bulabilirmiyim?

ilgilenen arkadaslar sağolun.

Uruloki

Uruloki

Üye
1-3) skyfire yükle diğer soruların cevabını bilmiyorum ama bütçeni söylersen daha mantıklı ve ya hiç olmadı htc hd2 alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: ilimli

ilimli

Üye
    Konu Sahibi
e63 ve e71 im var fakat film sitelerinden video izlenmiyo youtube ve google videodan izliyorum fakat oda cok yavas kaliyo.film sitelerinden video izleyebileceğim bi telefon lazim.

Uruloki

Uruloki

Üye
fiyat aralığını söylersen android telefon alman daha mantıklı olur

• Beğen
Tepkiler: ilimli

ilimli

Üye
    Konu Sahibi
fiyat araliğim yok. Android bu işi yapar mı diyosun yani. versiyonu farkedermi peki 2.0 filan diyolar bazilarinda

waycell

waycell

Üye
arkadaşım ALLAH aşkına win mobile alma beni kanser ettişmi vaktiyle tövbeliyim 1000 tl harcarım diyorsan xperia arc sahibinden comda doluu..yada daha güzelini önereyim hem telefon hem tablet hemde android dell streak 5 inç ekran

Uruloki

Uruloki

Üye
o zaman hic bekleme sgs2 al derim rahatlarsin

61semih

61semih

Üye
htc hd 2 harıcınde su anda pıyasadakı wm lı telefonları tavsıye etmem ben hd2 zaten 7 de yuklenıyor android te sana kalmıs ama wınd6.5 sıstem olarak nekadar hızlıysa uygulama konusunda okadar kıt oyun hıc dusunme ama ben alo derım mesaj e posta felan dersen htc hd mini modeli guzel bu ıkı modelın dısında onermem

Del Rey

Del Rey

Üye
Sana Windows Mobile'ı asla önermem. Bunun nedeni, zamanının oldukça geride kalmış bir sistem olması. Fiyat aralığın 1700 TL'lere kadar çıkacaksa; Nokia N9, Nokia 701 veya Samsung Galaxy S2 seçebilirsin. :)

ilimli

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için sağolun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt