Haber Microsoft, Windows 9 ile yeniden doğacak

ANIL

Admin
Windows 8'den pek fazla uzaklaşmazlar. Başlat menüsü gelecek. Ekim ayında ücretsiz olarak önizleme sürümünün yayınlanması bekleniyor.

Tepkiler: B.A.R.O.N

0MG90

Üye
8.1 kadar hızlı olsun da, benim için fark etmiyor

gstahsn

Üye
pardonda 8 in neyi kötü veya 8.1 in siz gidipte tüplü pcye win8 yüklerseniz olacağı bu süper yani siz bir asus veya casper nırvana alında deneyin 8 i çok stabil KATILANLAR ????

Tepkiler: ___kaptan___

ByKatre

Üye
pardonda 8 in neyi kötü veya 8.1 in siz gidipte tüplü pcye win8 yüklerseniz olacağı bu süper yani siz bir asus veya casper nırvana alında deneyin 8 i çok stabil KATILANLAR ????
Dikkat Edersen Kimse 8 Kötü Demedi Benim Pc İntel Core i5 4200U 2.3GHz İşlemci, 4GB Ram NVİDİA Ge Force 840M 2 GB Ekran Kartı Var. O Uygulamalar Yine Geç Açılıyor Şak Diye Gelmesi Lazım. Yoksa Sadece Masaüstünde Wİndwos 8.1 İle Yarışamaz Windows 7. Yanlış Anlayıp Yanlış Yorum Yapmayalım Lütfen
Windows 8'den pek fazla uzaklaşmazlar. Başlat menüsü gelecek. Ekim ayında ücretsiz olarak önizleme sürümünün yayınlanması bekleniyor.
Bi Haberde Okudum Komple Ücretsizde Olabilirmiş Hocam XP Lisansı olan Bile Yükseltebilecekmiş

ANIL

Admin
Bi Haberde Okudum Komple Ücretsizde Olabilirmiş Hocam XP Lisansı olan Bile Yükseltebilecekmiş

Pek ihtimal vermiyorum. Windows 8 kullanıcılarına ücretsiz yükseltme olacaktır.

Tepkiler: reflex

UpOneTR

Üye
Ben microsofta gidiyorum hadi allaha emanet
Haber için

biltek

Üye
windows 8 baştan sallama
7 daha güzel