Haber Microsoft, Windows 10'un Şık Bir Özelliğini Microsoft Launcher ile Android'e Getirecek

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Microsoft, Windows 10'un Şık Bir Özelliğini Microsoft Launcher ile Android'e Getirecek
Microsoft, Windows 10'un Şık Bir Özelliğini Microsoft Launcher ile Android'e Getirecek

Microsoft, dün Build 2018 Konferansında yaptığı açıklama ile Windoes 10'un en çok ilgi gören özelliklerinden birini Microsoft Launcher uygulaması ile Android platformuna getireceğini duyurdu.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Microsoft, Build 2018 geliştirici konferansında, esas olarak Kurumsal Mobiliteyi hedef alan ürünleri için bir dizi yeni özellik açıkladı. Redmond merkezli şirket ,akıllı telefonları bilgisayarlara daha kolay bağlamak ve veri aktarımını kolaylaştırmak için "Telefonunuz" adı verilen yeni bir Windows 10 özelliğini duyurdu.

Windows 10'daki yeni “Telefonunuz” özelliği, kısa mesajlara, fotoğraflara ve bildirimlere anında erişim sağlıyor. Bilgisayarınızdaki dökümanları ve dosyaları sürükle bırak yöntemi ile hızlıca aktarabilir ve ayrıca bildirim listesine de erişebilirsiniz. Bu özellik, Windows Insidet programı üyeleri için çok yakında kullanıma sunulacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Microsoft ayrıca, Android platformunun en beğenilen ve en popüler arayüz uygulaması olan Microsoft Launcher'ı da güncelliyor ve Microsoft Intune üzerinden iş uygulamalarına kolay erişim özelliği getiriyor. Microsoft Launcher güncellemesi ile Windows 10 Timeline özelliği üzerinden cihazlar arasında uygulama başlatma ile ipad ve iPhone cihazlarda Microsoft Edge sekme geçmişi yönetme özelliği geliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız



Şirket ayrıca, bilgisayarınızı organize etmenin ve yaptığınız şeye geri dönmenin daha kolay bir yolunu bulacağınız Setler için yeni özellikleri ve ayrıntılarını da açıkladı. Geliştiricilere için yapılan duyuruda ise, Evrensel Windows Platform (UWP) uygulamalar başlangıçtaki Setler ile çalışacak. Ayrıca Win32 veya Web uygulamaları da Setler içinde desteklendiği açıklandı. Microsoft, şu anda 135 milyondan fazla ticari aylık aktif Office 365 kullanıcısı ve yaklaşık 700 milyon Windows 10 bağlantılı cihazın olduğunu açıkladı.



Microsoft, Windows 10'un Şık Bir Özelliğini Microsoft Launcher ile Android'e Getirecek
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: DeV/AsA ve PALA.
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Güzel, böylece 3.parti uygulamalara gerek kalmaz.
 


Üst Alt