:nono::nono::nono::nono: yaf arkadaşlar öyle demek istememiştim ki :ehe
ouSahin Üye Konu Sahibi Microsoft Window Live Messenqerın Kabriyle yaf arkadaşlar öyle demek istememiştim ki
ouSahin Üye Konu Sahibi mservank' Alıntı: Dünkü olay mı? Genişletmek için tıkla ... aynen öle murat rezil ediyolar bunlar beni ya
mservank' Alıntı: Dünkü olay mı? Genişletmek için tıkla ... aynen öle murat rezil ediyolar bunlar beni ya
mservank Üye ouSahin' Alıntı: aynen öle murat rezil ediyolar bunlar beni ya Genişletmek için tıkla ... Konuyu sen açtın ama hakettin...
ouSahin' Alıntı: aynen öle murat rezil ediyolar bunlar beni ya Genişletmek için tıkla ... Konuyu sen açtın ama hakettin...
dreamgirls Üye oğuz aslında sen başka şeylerde demek istememiştin ama daha fazlasına gerek yok sanırım... hesap numaram.........
oğuz aslında sen başka şeylerde demek istememiştin ama daha fazlasına gerek yok sanırım... hesap numaram.........
elmyra Üye Anladın sen onu oğuz hesap numaralarını pm den atarız aslında kereme ve sana (anladın sen onu)
dreamgirls Üye @rzu' Alıntı: Anladın sen onu oğuz hesap numaralarını pm den atarız aslında kereme ve sana (anladın sen onu) Genişletmek için tıkla ... anladın onu seeennn
@rzu' Alıntı: Anladın sen onu oğuz hesap numaralarını pm den atarız aslında kereme ve sana (anladın sen onu) Genişletmek için tıkla ... anladın onu seeennn
dreamgirls Üye ouSahin' Alıntı: yaf ne hesap numarası Gülesin sattın beni Genişletmek için tıkla ... ayıpsın ama, satmayız biz arkadaşlarımızı... maksat muhabbet...
ouSahin' Alıntı: yaf ne hesap numarası Gülesin sattın beni Genişletmek için tıkla ... ayıpsın ama, satmayız biz arkadaşlarımızı... maksat muhabbet...
kurt bey Üye dreamgirls' Alıntı: ayıpsın ama, satmayız biz arkadaşlarımızı... maksat muhabbet... Genişletmek için tıkla ... sen istemiyosan ben verirrim hesap numaramı hiç sorun diil.
dreamgirls' Alıntı: ayıpsın ama, satmayız biz arkadaşlarımızı... maksat muhabbet... Genişletmek için tıkla ... sen istemiyosan ben verirrim hesap numaramı hiç sorun diil.
dreamgirls Üye kurtoğlu85' Alıntı: sen istemiyosan ben verirrim hesap numaramı hiç sorun diil. Genişletmek için tıkla ... yok yokk, ben oğuza pm attım zaten hesap numarasını...
kurtoğlu85' Alıntı: sen istemiyosan ben verirrim hesap numaramı hiç sorun diil. Genişletmek için tıkla ... yok yokk, ben oğuza pm attım zaten hesap numarasını...
iremm Üye offf ne diyosunuz yaaaa hala o olaymı oguz sende takma mrk etme yanlıs anlamadım gırgırına söylediğini biliyororum
offf ne diyosunuz yaaaa hala o olaymı oguz sende takma mrk etme yanlıs anlamadım gırgırına söylediğini biliyororum
ouSahin Üye Konu Sahibi iremm' Alıntı: offf ne diyosunuz yaaaa hala o olaymı oguz sende takma mrk etme yanlıs anlamadım gırgırına söylediğini biliyororum Genişletmek için tıkla ... tşk ederimmm
iremm' Alıntı: offf ne diyosunuz yaaaa hala o olaymı oguz sende takma mrk etme yanlıs anlamadım gırgırına söylediğini biliyororum Genişletmek için tıkla ... tşk ederimmm