Microsoft Silverlight

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Silverlight
Microsoft Silverlight daha önce forumda verilmiş. Fakat hiçbir geliştirici açıklaması veya düzgün Türkçe açıklaması veya düzgün resimleri yok. Ben hemen yazayım:

Sürüm 2.00(10615) numarasına sahip olan en yeni Silverlight sürümüdür. Bu sürüm telefonunuzda masaüstündeki Silverlight uygulamalarını çalıştırmaya yaramaz. Bu yazılımla yalnızca Symbian Silverlight'a optimize edilmiş Silverlight uygulamalar çalışır.

Bing Hava Durumundan bir görüntü.

Cep telefonunuzdan Silverlight yükledikten sonra ve Bing arama motoruna ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Bing'in nasıl görüneceğini merak ediyorsanız adresinden de bakabilirsiniz.

Eğer kendiniz bir Silverlight uygulaması hazırlamak istiyorsanız, adresinden tamamen S60v5 için optimize edilmiş bir aracı indirebilirsiniz.

NOT Silverlight menüde uygulama halinde görünmeyebilir. Silverlight, Adobe Flash Lite gibi bir uygulamadır.

Ovi'den indirmek için adresine tıklayın.
Beklemeden Ovi'den bilgisayarınıza indirmek içinse tıklayın.
Bekleyerek ve kısıtlı süre içinde normal indirme yapmak içinse adresine tıklayın.

İlk iki bağlantıda Ovi Mağaza hesabınızın bilgisayarınızda / telefonunuzda açık olması gerekmektedir.

zatenosman

Üye
saol kardeşim emeğini taktir ediyorum :)

'Patron

'Patron

Üye
Güzel bir çalışma olmuş Erdem dostum :)

Terzi38

Terzi38

Üye
Bu tam olarak ne ise yarıyor arkadaşım anlayacağımız dilde bi anlatırmısın

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Bu tam olarak ne ise yarıyor arkadaşım anlayacağımız dilde bi anlatırmısın

Tıpkı Flash gibi, yani örneğin YouTube videolarını teelfonda oynatmak için FlashLite gerekiyorsa, bazı Microsoft sayfalarındaki uygulamaları açabilmek için de bu gerekir :)

zatenosman

Üye
Tıpkı Flash gibi, yani örneğin YouTube videolarını teelfonda oynatmak için FlashLite gerekiyorsa, bazı Microsoft sayfalarındaki uygulamaları açabilmek için de bu gerekir :)

erdem arkadaşa yardımcı olurken banada oldun ben yeni fw yüklemiştim youtube dan video izlicektim videoya tıklıyorum atıyo ve sorunu sen bana hatırlattın flashlite :D

teşekkürler sen bundan sonra örneklerle açıkla :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
taakla kardeşi silverright ile çalışan video sitesi yazarmısın (h)

zatenosman

Üye
silverlight video sitesi bende merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt