Microsoft, önceki işletim sistemlerinden Windows 8'e yükseltme şartlarını açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft, önceki işletim sistemlerinden Windows 8'e yükseltme şartlarını açıkladı
Microsoft, mevcut Windows kullanıcılarının, işletim sistemlerini Windows 8'e yükseltme şartlarına yönelik detayları açıkladı.



Açıklamaya göre, Windows XP, Vista ve 7 kullanıcıları W8 yükseltmesinden aşağıda sıraladığımız sınırlandırmalar dahilinde faydalanabilecekler:


  • Windows 7 Starter, Home Basic ve Home Premium kullanıcıları mevcut sistem ayarlarını/kişisel dosyalarını ve uygulamalarını taşıyarak Windows 8'e yükseltebilecekler
  • Windows 7 Starter, Home Basic Home Premium ve Professional kullanıcıları mevcut sistem ayarlarını/kişisel dosyalarını ve uygulamalarını taşıyarak Windows 8 Pro'ya yükseltebilecekler.
  • Windows 7 Pro ve Enterprise kullanıcıları mevcut sistem ayarlarını/kişisel dosyalarını ve uygulamalarını taşıyarak Windows 8 Enterprise'a yükseltebilecekler.
  • Vista (SP1'siz) kullanıcıları işletim sistemlerini Windows 8'e yükseltebilecekler ancak sadece kişisel dosyaları korunabilecek, Vista SP1 kullanıcıları ise sistem ayarlarını da taşıyabilecekler.
  • XP (SP3) kullanıcıları da doğrudan Windows 8'e yükseltmesinden yararlanabilecekler ancak sadece kişisel dosyaları korunabilecek.


Bunun haricinde bir diğer önemli detay da 32-bit ve 64-bit kullanıcılarının sadece yine aynı mimariye geçiş yapabilecek olmaları. Yani örneğin W7 32-bit kullanıcısı W8 64-bit'e (veya tersi) geçemeyecek.

Keza dil değişiklikleri halinde de sadece kişisel dosyalar korunabilecek ve sistem ayarları ile uygulamalar taşınamayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt