Haber Microsoft Office Remote Uygulaması Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Office Remote Uygulaması Mağazada

Microsoft Windows Phone 8 için Office Remote uygulamasını yayınladı. Uygulama ile Windows Phone telefonunuzdan bilgisayarınızdaki Microsoft Office 2013 uygulamasını kontrol edebilir,Word,Excel ve PowerPoint sunumlarınızı düzenleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: skynet, beats, OttomaN TigeR ve 2 diğerleri

Akhtoher

Akhtoher

Üye
paylaşım için teşekkürler:)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
umarım ileride alt sürümleride destekler

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye
süper hemen deniyorum

dakamon

dakamon

Üye
deneyen varmı ?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Hemen deniyorum , Office 2013 var zaten süper oldu.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
paylaşım için :tşk:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
2013 kullananlara hayırlı olsun :) haber için :tşk:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefonu bluetoothe la pc bağlarken sorun oldu bende zaten şuan kabloyla bağladığımda da görmüyor pc sorunlu biraz format gerekiyor deniyen varmı kullanımı nasıl biraz bahsederseniz ve resim paylaşırsanız iyi olur

skynet

Üye
Haber için :tşk:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu arada bir hazır Office ile konuşulurken bir soru sorayım bu telde oluşturduğumuz dosyaları veya sunumları wifi li projeksiyon makinesinde açabiliyormuyuz bilgi olan varmı hiç

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulama ile projeksiyon sunumlarda telefonunuzu gelişmiş sunum uzaktan kumandası gibi kullanabiliyorsunuz.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
pc ye de bu programı kurmak gerekiyormuş link bulamadım bir denemek için link bilen varsa paylaşırmı acaba

dakamon

dakamon

Üye
Pc ye de kuruyorsun bir şey ve örneğin word de office remote diye bi sekme geliyor neyse o önemli değilde bende pc ye uygulama ile bağlanamıyorum. Normal bluetoth la bağlanıyorum ama program bağlamaya çalışıyor çalışıyor ama bağlanmıyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Pc ye de kuruyorsun bir şey ve örneğin word de office remote diye bi sekme geliyor neyse o önemli değilde bende pc ye uygulama ile bağlanamıyorum. Normal bluetoth la bağlanıyorum ama program bağlamaya çalışıyor çalışıyor ama bağlanmıyor.
o programı sen pc ye kurudunmu link varsa verirmisin özelden de ulaşabilirsin bana

dakamon

dakamon

Üye
Linke gerek yok programı açıp sen me the link de o sana gönderiyor zaten linki :)

Üst Alt