Haber Microsoft Mobile Lumia 1030 Geliyor

Serhan

Üye
ahahha Haber için sağol abi bende 2-3 gün önce 1030 çıkmayacakmı demiştim

Yuh ya bu özellikler gerçek olamaz bence inanasim gelmiyor

dakamon

Üye

Eğer buyuk telefona buyuk kamera koysalardı 1520 deki inceliği sağlayamazlardı. 1520 incelemelerinde hep şu söylenir çerçeve çok buyuk ama bu incelik hissi çerçevenin kabalığını size hiç hissettirmiyor diyorlar gerçektende öyle. O telefona 41mp kamera koysalardı 1020 den daha az ince olmayabilirdi buda kullanıcıların gözünde takoz gibi telefon havası yaratabilirdi ama teknoloji gelişirde kameralar daha da incelirse o zaman dediğin olur bence

Tost Makinası ile gönderildi.

Seninde dediğin gibi teknoloji bu daha iyi olur ama ben o kadar güzel bir kamera yı ufak ekran da değil de keyifle ayrıntıları daha geniş ekranda görmek istiyorum

#suseninhayatınhayatınasahipçık

Haklısın.

Emre

Üye

Son düzenleme:
Desene 1020 abisi yani gs5 zoom düşmanı geliyor

Tepkiler: Yağız Ryan
Nokia X Android AOSP Serisini 31 Aralık 2015 Kadar Kendi adı ile kullanacak Diğer Cihazlarda Adını 10 Sene Daha kullanabilecekmi Bilinmez

Kaynak/Source

Nokia yavaş yavaş ismi gidiyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Serhan

Üye
microsfot un geçen gün gizemli gizemli söylediği bi foto verdiği telefon bu olmasın

Gelen bilgiler arasında da bu cihazın 'Nokia' ismini taşıyan son cihaz olacağı belirtiliyor.

Yani bu da, benim gibi NOKIA fanboylarının alacağı son cihaz anlamına geliyor
Madem ki nokia yazan son telefon bu olacak.o zaman bu telefonu benim gibi sıkı Nokia cılara hediye etsinler