İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
Severek oynadığım 1 oyun

braayn

braayn

Üye
Bu hafta gelmeyeceği kesinleşti.
"Düzeltilmesini istediğin şey haftasonundan önce düzeltilir mi, yetişir mi" sorusuna hayır demiş.
İyi bir yapı vermek istiyoruz demiş.
Muhtemelen haftaya salı perşembeye kaldı.
Tp sürümü bitene kadar hata ve stabilite ile ilgili güncelleme verip daha sonraki beta mı olur farklı bir şey mi olur bilmem ama sonra incik boncuk verirler herhalde.Kırılan bu kalbi nasıl tamir edecekler bakalım :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Zaten Sivas'ta lumia satan kalmadı birkaç telefoncuya sordum adamlar ellerimizdeki bitti daha getirtmiyoruz diyorlar.Bende bu telefon ölene kadar kullanırım sonrasına bakarız artık

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar burası güncel diye soruyorum, acaba neden hiçbir yerde Lumiaları göremiyoruz artık?
Yani teknoloji mağazalarında yok gibi bir şey.
Çevremde de eskisi kadar görmüyorum Lumiaları.
Nesilleri tükendi gibi... :(

braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar burası güncel diye soruyorum, acaba neden hiçbir yerde Lumiaları göremiyoruz artık?
MS gizli bir tarikat kurup piyasadaki Nokiaları toplatıyor.Artık MS markalı cihazları göreceğiz hemde reklamlarda,dizi filmlerde,sinema filmlerinde ve kliplerde sonra onlarda yavaş yavaş bitecek.... :)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
MS gizli bir tarikat kurup piyasadaki Nokiaları toplatıyor.Artık MS markalı cihazları göreceğiz hemde reklamlarda,dizi filmlerde,sinema filmlerinde ve kliplerde sonra onlarda yavaş yavaş bitecek.... :)
anca reklamlarda vs görürüz zaten teknosada vatanda bimekste göremeyiz bu gidişle.

remzi33

remzi33

Üye
Bu mesajı bir sayfa önce yazdım. Birileri yardımcı olabilir mi?
"arkadaşlar pcde Edge kullanıyorum. Sık kullanılanlara kayıtlı bir sürü site var. Ama mobilde Edge sık kullanılanları eşitlemiyor. Yani pcdeki siteleri mobilde göstermiyor. Bunun bir ayarı falan var mı?"

Bir de Windows 10 PC'de Outlook Posta uygulamasına şirket e-posta hesapları ekledim. 5-6 tane var. Hepsi için bir dünya özel ayar yaptım. Bu hesaplar otomatik olarak Telefona niye eklenmedi? Sonuçta Outlook Posta uygulaması eşitlemeli bir sisteme sahip değil mi? Şimdi pcye eklediğim bir sürü e-postayı telefona da mı ekleyeceğim?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Sivas'ta 10 kişiyi geçmedi gördüğüm kişi biri benim kardeşim iki kişide bizim müşteri daha başka kimsede görmedim 320000 kişilik şehirde hiç kimsede yok desem yeridir yani

• Beğen
Tepkiler: ON9
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
"arkadaşlar pcde Edge kullanıyorum. Sık kullanılanlara kayıtlı bir sürü site var. Ama mobilde Edge sık kullanılanları eşitlemiyor. Yani pcdeki siteleri mobilde göstermiyor. Bunun bir ayarı falan var mı?"

Bir de Windows 10 PC'de Outlook Posta uygulamasına şirket e-posta hesapları ekledim. 5-6 tane var. Hepsi için bir dünya özel ayar yaptım. Bu hesaplar otomatik olarak Telefona niye eklenmedi? Sonuçta Outlook Posta uygulaması eşitlemeli bir sisteme sahip değil mi? Şimdi pcye eklediğim bir sürü e-postayı telefona da mı ekleyeceğim?
Evet eklemelisiniz. Şu an çok senkronizeli değiller.

ON9

ON9

Üye
Te
Zaten Sivas'ta lumia satan kalmadı birkaç telefoncuya sordum adamlar ellerimizdeki bitti daha getirtmiyoruz diyorlar.Bende bu telefon ölene kadar kullanırım sonrasına bakarız artık
Telefoncular Çarşısında beyaz Lumia 920 buldum. Alasım geldi üstadım. Ben bile şaşırdım doğrusu.
Piyasada zaten üretimde olan Lumia çok az. Ekimde tanıtımdan sonra kasım gibi şenlenir ortalık. Tok satıcı rolüne bürünmezse tabiki Microsoft
Sivas'ta 10 kişiyi geçmedi gördüğüm kişi biri benim kardeşim iki kişide bizim müşteri daha başka kimsede görmedim 320000 kişilik şehirde hiç kimsede yok desem yeridir yani
Yağmur İletişimden İlk Lumia'yı alan benim Sivasta. Ben bile 10 kişide görmedim. Bir bende var 2 de yeğenlere aldık. Etti 3. Sizde de 3 varmış. Eder 6. Yeter be abim. Nerde çokluk

4MaGuS

4MaGuS

Üye

bende edgeyi kullanıyorum firefox bu kadar hızlı gelmiyor hem oda takılıyor hatta bu daha az sorunsuz şuanki hali ile bile ancak eşitleme kısmı yok galiba bende anlamadım galiba bu final sürümde veya daha sonraki sürümlerde olucak ayrıca zaten kendi sık kullanılanları en azından masaüstüne falan atabilsek yedek olarak iyi olabilirdi onu da yapamıyoruz eksik bir çok yönü var aslında ama yinede kullanmak güzel
ikinci soruna gelirsek normalde mesela haberler spor falan bende cepte nasıl ayarladıysam pc de öyle geldi eşitleme falan yapıyor ancak meil de dediğiniz gibi yapmıyor o birazda gizli şeyler olabildiği içindir

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu arada sim kartında 4.5g ye uyumlu olması gerekiyor demin turkcell'e baktığımda sim kartı eve kurye ile gelir diyor ve fiyatı 19 tl şimdi yeni bir şey güzel tamam ama bir çok insan geçicek buna turkcell kullanıcı sayısı kaç bilmiyorum ama bana bu fiyat aşırı yüksek geldi

Vodofone'da ise sim kartımın 4.5g uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım? Üzerinde 3G yazan 3G uyumlu (64KB, 128KB, 512KB) Vodafone simkartları aynı zamanda 4.5G uyumludur.

Avea ile ilgili bir bilgi bulamadım

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
sahanemir

sahanemir

Üye
4.5 g,ye ne zaman geçilir sanıyorsunuz?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
l 830kullanan bir arkadaş lazım acil.:D

Aybars1979

Aybars1979

Üye
hayır bir 2. el varda kafama takılan bir noktassı oldu onunla ilgili bir şey soracaktım. 3 aylık cihaz ama metal çerçevede soyulmalar var telin sahibi kendinden soyulduğunu söylüyor. o kafama takıldı.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
hayır bir 2. el varda kafama takılan bir noktassı oldu onunla ilgili bir şey soracaktım. 3 aylık cihaz ama metal çerçevede soyulmalar var telin sahibi kendinden soyulduğunu söylüyor. o kafama takıldı.
Cihaz iyiyse, yıpranmamışsa, Arka kapak da değişken olduğuna göre yenisini alırsın.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Cihaz iyiyse, yıpranmamışsa, Arka kapak da değişken olduğuna göre yenisini alırsın.
işte sorun arka kapakta değil çevreleyen metal çerçeve var 830da o kısım sanırım soyuluyor yada bizimki sotmuş bir şekilde onu öğrenmek istiyorum satıcının dediği gibi ise zaten ben 0 ınıda almam ozaman çünkü aldığımda 3 aya kalmaz soyulacak demektir.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
işte sorun arka kapakta değil çevreleyen metal çerçeve var 830da o kısım sanırım soyuluyor yada bizimki sotmuş bir şekilde onu öğrenmek istiyorum satıcının dediği gibi ise zaten ben 0 ınıda almam ozaman çünkü aldığımda 3 aya kalmaz soyulacak demektir.
Siz en iyisi bu sorunu yeni bir konu olarak açarak sorun.
Sonuçta burası local bir yer ve okumayanlar çıkabilir..

Üst Alt