Tp sürümü bitene kadar hata ve stabilite ile ilgili güncelleme verip daha sonraki beta mı olur farklı bir şey mi olur bilmem ama sonra incik boncuk verirler herhalde.Kırılan bu kalbi nasıl tamir edecekler bakalımBu hafta gelmeyeceği kesinleşti.
"Düzeltilmesini istediğin şey haftasonundan önce düzeltilir mi, yetişir mi" sorusuna hayır demiş.
İyi bir yapı vermek istiyoruz demiş.
Muhtemelen haftaya salı perşembeye kaldı.

MS gizli bir tarikat kurup piyasadaki Nokiaları toplatıyor.Artık MS markalı cihazları göreceğiz hemde reklamlarda,dizi filmlerde,sinema filmlerinde ve kliplerde sonra onlarda yavaş yavaş bitecek....Arkadaşlar burası güncel diye soruyorum, acaba neden hiçbir yerde Lumiaları göremiyoruz artık?
Yani teknoloji mağazalarında yok gibi bir şey.
Çevremde de eskisi kadar görmüyorum Lumiaları.
Nesilleri tükendi gibi...![]()

anca reklamlarda vs görürüz zaten teknosada vatanda bimekste göremeyiz bu gidişle.MS gizli bir tarikat kurup piyasadaki Nokiaları toplatıyor.Artık MS markalı cihazları göreceğiz hemde reklamlarda,dizi filmlerde,sinema filmlerinde ve kliplerde sonra onlarda yavaş yavaş bitecek....![]()
Evet eklemelisiniz. Şu an çok senkronizeli değiller.Bu mesajı bir sayfa önce yazdım. Birileri yardımcı olabilir mi?
"arkadaşlar pcde Edge kullanıyorum. Sık kullanılanlara kayıtlı bir sürü site var. Ama mobilde Edge sık kullanılanları eşitlemiyor. Yani pcdeki siteleri mobilde göstermiyor. Bunun bir ayarı falan var mı?"
Bir de Windows 10 PC'de Outlook Posta uygulamasına şirket e-posta hesapları ekledim. 5-6 tane var. Hepsi için bir dünya özel ayar yaptım. Bu hesaplar otomatik olarak Telefona niye eklenmedi? Sonuçta Outlook Posta uygulaması eşitlemeli bir sisteme sahip değil mi? Şimdi pcye eklediğim bir sürü e-postayı telefona da mı ekleyeceğim?
Telefoncular Çarşısında beyaz Lumia 920 buldum. Alasım geldi üstadım. Ben bile şaşırdım doğrusu.Zaten Sivas'ta lumia satan kalmadı birkaç telefoncuya sordum adamlar ellerimizdeki bitti daha getirtmiyoruz diyorlar.Bende bu telefon ölene kadar kullanırım sonrasına bakarız artık
Piyasada zaten üretimde olan Lumia çok az. Ekimde tanıtımdan sonra kasım gibi şenlenir ortalık. Tok satıcı rolüne bürünmezse tabiki MicrosoftArkadaşlar burası güncel diye soruyorum, acaba neden hiçbir yerde Lumiaları göremiyoruz artık?
Yani teknoloji mağazalarında yok gibi bir şey.
Çevremde de eskisi kadar görmüyorum Lumiaları.
Nesilleri tükendi gibi...![]()
Yağmur İletişimden İlk Lumia'yı alan benim Sivasta. Ben bile 10 kişide görmedim. Bir bende var 2 de yeğenlere aldık. Etti 3. Sizde de 3 varmış. Eder 6. Yeter be abim. Nerde çoklukSivas'ta 10 kişiyi geçmedi gördüğüm kişi biri benim kardeşim iki kişide bizim müşteri daha başka kimsede görmedim 320000 kişilik şehirde hiç kimsede yok desem yeridir yani
bende edgeyi kullanıyorum firefox bu kadar hızlı gelmiyor hem oda takılıyor hatta bu daha az sorunsuz şuanki hali ile bile ancak eşitleme kısmı yok galiba bende anlamadım galiba bu final sürümde veya daha sonraki sürümlerde olucak ayrıca zaten kendi sık kullanılanları en azından masaüstüne falan atabilsek yedek olarak iyi olabilirdi onu da yapamıyoruz eksik bir çok yönü var aslında ama yinede kullanmak güzelBu mesajı bir sayfa önce yazdım. Birileri yardımcı olabilir mi?
"arkadaşlar pcde Edge kullanıyorum. Sık kullanılanlara kayıtlı bir sürü site var. Ama mobilde Edge sık kullanılanları eşitlemiyor. Yani pcdeki siteleri mobilde göstermiyor. Bunun bir ayarı falan var mı?"
Bir de Windows 10 PC'de Outlook Posta uygulamasına şirket e-posta hesapları ekledim. 5-6 tane var. Hepsi için bir dünya özel ayar yaptım. Bu hesaplar otomatik olarak Telefona niye eklenmedi? Sonuçta Outlook Posta uygulaması eşitlemeli bir sisteme sahip değil mi? Şimdi pcye eklediğim bir sürü e-postayı telefona da mı ekleyeceğim?
2016 nisan söylentileri var4.5 g,ye ne zaman geçilir sanıyorsunuz?
Aldiniz mi?l 830kullanan bir arkadaş lazım acil.![]()
hayır bir 2. el varda kafama takılan bir noktassı oldu onunla ilgili bir şey soracaktım. 3 aylık cihaz ama metal çerçevede soyulmalar var telin sahibi kendinden soyulduğunu söylüyor. o kafama takıldı.Aldiniz mi?
Cihaz iyiyse, yıpranmamışsa, Arka kapak da değişken olduğuna göre yenisini alırsın.hayır bir 2. el varda kafama takılan bir noktassı oldu onunla ilgili bir şey soracaktım. 3 aylık cihaz ama metal çerçevede soyulmalar var telin sahibi kendinden soyulduğunu söylüyor. o kafama takıldı.
işte sorun arka kapakta değil çevreleyen metal çerçeve var 830da o kısım sanırım soyuluyor yada bizimki sotmuş bir şekilde onu öğrenmek istiyorum satıcının dediği gibi ise zaten ben 0 ınıda almam ozaman çünkü aldığımda 3 aya kalmaz soyulacak demektir.Cihaz iyiyse, yıpranmamışsa, Arka kapak da değişken olduğuna göre yenisini alırsın.
Siz en iyisi bu sorunu yeni bir konu olarak açarak sorun.işte sorun arka kapakta değil çevreleyen metal çerçeve var 830da o kısım sanırım soyuluyor yada bizimki sotmuş bir şekilde onu öğrenmek istiyorum satıcının dediği gibi ise zaten ben 0 ınıda almam ozaman çünkü aldığımda 3 aya kalmaz soyulacak demektir.