İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Cortana ekibi mail atmış "yok canım sende" diyorlar :) :)

Reddedilmiş

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Selam beyler kulaklık almayı düşünüyorum kulağımı ağrıtmıces ses düzeyi ve kalitesi iyi bi kulklık onerirmisiniz 33 tlye apple kulaklık buldum orjinal onu almalımıyım

sahanemir

sahanemir

Üye
aple 33 tl ve orjinal mi? ..o fiyata orjinal olmaz .philips kulaklık tavsiye edebilirim

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Konuşma yaparken konuşmayı kaydedebilecegim bir uygulama varmı arkadaşlar
Yok mu böyle bir uygulama kullanan yoksa magaza da mı yok

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Konuşma yaparken konuşmayı kaydedebilecegim bir uygulama varmı arkadaşlar
Yok mu böyle bir uygulama kullanan yoksa magaza da mı yok
bildiğim kadarıyla yok, ancak win10da konuşma kaydının olacağı yönünde sızıntılar olmuştu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mission: Impossible – Rogue Nation'da Tom Cruise Lumia 930 Black kullanmış.

• Beğen
Tepkiler: emz
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Konu dısı olacak ama Lumia 720 için denim romu nereden bulabilirim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konu dısı olacak ama Lumia 720 için denim romu nereden bulabilirim
Lumia 720 için en son yazılım güncellemesi zaten Lumia Denim. Bu nedenle Lumia Software Recovery Tool ile Lumia Denim güncelleme romunu indirebilirsin. İndirdikten sonra bilgisayarının C diskindeki Nokia klasöründe Rom dosyasını bulabilirsin.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Lumia 720 için en son yazılım güncellemesi zaten Lumia Denim. Bu nedenle Lumia Software Recovery Tool ile Lumia Denim güncelleme romunu indirebilirsin. İndirdikten sonra bilgisayarının C diskindeki Nokia klasöründe Rom dosyasını bulabilirsin.
LSRT cyan romunu indiriyor. Bana direk denim lazım :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Selam beyler kulaklık almayı düşünüyorum kulağımı ağrıtmıces ses düzeyi ve kalitesi iyi bi kulklık onerirmisiniz 33 tlye apple kulaklık buldum orjinal onu almalımıyım
Samsung kulaklık al şu beyaz olanlardan çoşturuyo resmen :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
200 tl ye LM520 temiz alınır mı garantili.

met2534

Üye
sayın arkadaşlar, samsung galaxy wonder ( root rom cm9 .. cm12 ye kadar devamlı destek görmüştüm sağolunuz ) dan sonra lumia 640 xl ile maxicep ailesine tekrar kavuştum. bu cihaz ilgili program önerilerinizi beklerim. Herkese iyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Telefonun Değişmiş Geçmiş Olsun ya Aynı Cihaz Yada Başka Bir Cihaz Gönderecekler.Değişim Süresi Üretici Firmanın Cihazi Göndermesine Bağli

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
aynı cihazı anakart değişmiş şekilde gelecektir en fazla 2 hafta

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
aynı cihazı anakart değişmiş şekilde gelecektir en fazla 2 hafta
Orada Bakarsan Cihaz Diyor Anakart Yada Parça Değil Belliki Parça Olmamiş Yada Başka Bir Sıkıntısı Vardı Olmamiş Cihaz Perte Ayrılmiş

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Orada Bakarsan Cihaz Diyor Anakart Yada Parça Değil Belliki Parça Olmamiş Yada Başka Bir Sıkıntısı Vardı Olmamiş Cihaz Perte Ayrılmiş

Benim telefonumdada cihaz değişimi yazmıştı telefonu teslim almaya gittiğimde anakartı değiştirdik dediler, kapakla on cam aynıydı zaten jelatinim bile duruyordu aynı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Benim telefonumdada cihaz değişimi yazmıştı telefonu teslim almaya gittiğimde anakartı değiştirdik dediler, kapakla on cam aynıydı zaten jelatinim bile duruyordu aynı
Neyse Arkadaş Alsın Görücez :hmmm Daha Önceden 520 Vermişlerdi Bana Almamiştim

Serhan

Serhan

Üye
Eskiden l520 ve l925 kullanıp 5C ye geçtim 640 XL almak istiyorum kullanan varmı nasıl telefon tavsiyeleriniz neler ?

Üst Alt