hasan3472ty
Üye
BB özgür bir Android ile güvenli cihaz yapacak ms aciz mi bu kadarama öyle yaparlarsa da virüs türevleri çoğalmaz mı androiddeki gibi?
BB özgür bir Android ile güvenli cihaz yapacak ms aciz mi bu kadarama öyle yaparlarsa da virüs türevleri çoğalmaz mı androiddeki gibi?
bildiğim kadarıyla yok, ancak win10da konuşma kaydının olacağı yönünde sızıntılar olmuştu.Konuşma yaparken konuşmayı kaydedebilecegim bir uygulama varmı arkadaşlar
Yok mu böyle bir uygulama kullanan yoksa magaza da mı yok
Lumia 720 için en son yazılım güncellemesi zaten Lumia Denim. Bu nedenle Lumia Software Recovery Tool ile Lumia Denim güncelleme romunu indirebilirsin. İndirdikten sonra bilgisayarının C diskindeki Nokia klasöründe Rom dosyasını bulabilirsin.Konu dısı olacak ama Lumia 720 için denim romu nereden bulabilirim
LSRT cyan romunu indiriyor. Bana direk denim lazımLumia 720 için en son yazılım güncellemesi zaten Lumia Denim. Bu nedenle Lumia Software Recovery Tool ile Lumia Denim güncelleme romunu indirebilirsin. İndirdikten sonra bilgisayarının C diskindeki Nokia klasöründe Rom dosyasını bulabilirsin.

Samsung kulaklık al şu beyaz olanlardan çoşturuyo resmenSelam beyler kulaklık almayı düşünüyorum kulağımı ağrıtmıces ses düzeyi ve kalitesi iyi bi kulklık onerirmisiniz 33 tlye apple kulaklık buldum orjinal onu almalımıyım

Orada Bakarsan Cihaz Diyor Anakart Yada Parça Değil Belliki Parça Olmamiş Yada Başka Bir Sıkıntısı Vardı Olmamiş Cihaz Perte Ayrılmişaynı cihazı anakart değişmiş şekilde gelecektir en fazla 2 hafta
Orada Bakarsan Cihaz Diyor Anakart Yada Parça Değil Belliki Parça Olmamiş Yada Başka Bir Sıkıntısı Vardı Olmamiş Cihaz Perte Ayrılmiş
Neyse Arkadaş Alsın GörücezBenim telefonumdada cihaz değişimi yazmıştı telefonu teslim almaya gittiğimde anakartı değiştirdik dediler, kapakla on cam aynıydı zaten jelatinim bile duruyordu aynı
Daha Önceden 520 Vermişlerdi Bana Almamiştim