Garantisi distribütöryeri değil ama hepsiburadan.com dan lumia 930 şiparişi verdim tedarikçi firmadan bekleniyor yazıyordu garanti kapsamı olarak nasıl oluyor distribütör garantisi mi olur
sınırlı stokmuş 1 adet vardı onuda ben aldım 10 dk felan oldu 1611 tlye denk geldi kapıda ödeme seçeneği ile
garanti kapsamı nasıl olur
sizce distribütör garatili olarak bu ürünü almak mantıklımı sonuçta parası güzel garantide sorun çıkarmıGarantisi distribütör
mediamarkta 1800 tl nokia türkiye garantilidir sanırım. Burdan almak daha uygun geldi ama şu an arada aldım 200 tl daha verip nokia garntilimi alsamBiraz pahalı değil mi ben 1450 ye almıştım ithalatçı garantili yani operatorler getirtmiş gibi sanırım ithalatçı firma yoluyla kaydedilen imei diye geçiyor sorguda.
Nokia Türkiye garantili sonuçta tabii ki iyisizce distribütör garatili olarak bu ürünü almak mantıklımı sonuçta parası güzel garantide sorun çıkarmı
mediamarkta 1800 tl nokia türkiye garantilidir sanırım. Burdan almak daha uygun geldi ama şu an arada aldım 200 tl daha verip nokia garntilimi alsam
şimdi üründe Tedarikçi firmadan bekleniyor yazıyor biraz araştırdım distribütör garsntili iyi diyorlar birde ihtalatcı firima garantisi varmış şimdi tedarikci firima yazıncada iyice kafam karıştı bu ürün distribütör mü tedarikci firima garantili olur ?Nokia Türkiye garantili sonuçta tabii ki iyi
Tedarik kısmına takılmayın. Tedarik sadece ürünün gelme aşaması. Distribütör ve ithalatçı garantisi var.şimdi üründe Tedarikçi firmadan bekleniyor yazıyor biraz araştırdım distribütör garsntili iyi diyorlar birde ihtalatcı firima garantisi varmış şimdi tedarikci firima yazıncada iyice kafam karıştı bu ürün distribütör mü tedarikci firima garantili olur ?
Taratıcıdan adam akıllı film izleyemiyorum bir öneriniz var mı ?
3 gündür telefonumu 6 saatte (oynamadan) şarj ediyorum durumum çok vahim cidden çok sağolun onerecek arkadaşlar 
Kapıda ödeme eğer çok önemli değilseArkadaşlar Ben lumia 920 'mim için "orijinal" şarj aleti ni ve aksesuarlarını nereden alabilirim
İl : Ankara.. kapıda ödeme şartıyla bir internet siteside önerebilirsiniz kaç gündür Nokia AC-60 Şarj aleti arıyorum bir bulamadım yada Nokia AC-16e şarj aleti bi türlü bulamadım , bunlara yakın samsungun hangi şarj aleti vardır yani bu performansı verecek ? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim , yardımcı olacak arkadaşlar çok makbule geçer vallaha3 gündür telefonumu 6 saatte (oynamadan) şarj ediyorum durumum çok vahim cidden çok sağolun onerecek arkadaşlar
![]()
Garanti varsa ve mümkünse yolla, yoksa her yol mübah 
Kapıda ödeme eğer çok önemli değilse
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Satıcı ile iletişime geçerek sorunuza daha net yanıt bulabilirsiniz.Hocam orjinal olduğuna güvenebilir miyim ?
Satıcı ile iletişime geçerek sorunuza daha net yanıt bulabilirsiniz.