İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Merhaba arkadaşlar. Kameranın kasadaki kısmı düştü. Yerine takınca gene düşüyor. Uhuyla mı yapıştırsam

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
yeri değil ama hepsiburadan.com dan lumia 930 şiparişi verdim tedarikçi firmadan bekleniyor yazıyordu garanti kapsamı olarak nasıl oluyor distribütör garantisi mi olur

sınırlı stokmuş 1 adet vardı onuda ben aldım 10 dk felan oldu 1611 tlye denk geldi kapıda ödeme seçeneği ile

garanti kapsamı nasıl olur

Yönetici tarafından düzenlendi:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
yeri değil ama hepsiburadan.com dan lumia 930 şiparişi verdim tedarikçi firmadan bekleniyor yazıyordu garanti kapsamı olarak nasıl oluyor distribütör garantisi mi olur

sınırlı stokmuş 1 adet vardı onuda ben aldım 10 dk felan oldu 1611 tlye denk geldi kapıda ödeme seçeneği ile

garanti kapsamı nasıl olur
Garantisi distribütör

sahanemir

sahanemir

Üye
Biraz pahalı değil mi ben 1450 ye almıştım ithalatçı garantili yani operatorler getirtmiş gibi sanırım ithalatçı firma yoluyla kaydedilen imei diye geçiyor sorguda.

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
Garantisi distribütör
sizce distribütör garatili olarak bu ürünü almak mantıklımı sonuçta parası güzel garantide sorun çıkarmı
Biraz pahalı değil mi ben 1450 ye almıştım ithalatçı garantili yani operatorler getirtmiş gibi sanırım ithalatçı firma yoluyla kaydedilen imei diye geçiyor sorguda.
mediamarkta 1800 tl nokia türkiye garantilidir sanırım. Burdan almak daha uygun geldi ama şu an arada aldım 200 tl daha verip nokia garntilimi alsam

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
sizce distribütör garatili olarak bu ürünü almak mantıklımı sonuçta parası güzel garantide sorun çıkarmı

mediamarkta 1800 tl nokia türkiye garantilidir sanırım. Burdan almak daha uygun geldi ama şu an arada aldım 200 tl daha verip nokia garntilimi alsam
Nokia Türkiye garantili sonuçta tabii ki iyi

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
Nokia Türkiye garantili sonuçta tabii ki iyi
şimdi üründe Tedarikçi firmadan bekleniyor yazıyor biraz araştırdım distribütör garsntili iyi diyorlar birde ihtalatcı firima garantisi varmış şimdi tedarikci firima yazıncada iyice kafam karıştı bu ürün distribütör mü tedarikci firima garantili olur ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
şimdi üründe Tedarikçi firmadan bekleniyor yazıyor biraz araştırdım distribütör garsntili iyi diyorlar birde ihtalatcı firima garantisi varmış şimdi tedarikci firima yazıncada iyice kafam karıştı bu ürün distribütör mü tedarikci firima garantili olur ?
Tedarik kısmına takılmayın. Tedarik sadece ürünün gelme aşaması. Distribütör ve ithalatçı garantisi var.

serif.deniz

Üye
Arkadaslar bu telefonda kısıtlma varmı markette her oyun varmı orn. subway surfers vs. vs. bide dosya yöneticisi yokmus doğrumu biraz bilgi verin bana

sahanemir

sahanemir

Üye
Var arkadaşım dediklerin var ama android ile kıyaslama yapma.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Taratıcıdan adam akıllı film izleyemiyorum bir öneriniz var mı ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Taratıcıdan adam akıllı film izleyemiyorum bir öneriniz var mı ?
iki sitedende izliyebilirsiniz rahatlıkla

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Arkadaşlar Ben lumia 920 'mim için "orijinal" şarj aleti ni ve aksesuarlarını nereden alabilirim

İl : Ankara.. kapıda ödeme şartıyla bir internet siteside önerebilirsiniz kaç gündür Nokia AC-60 Şarj aleti arıyorum bir bulamadım yada Nokia AC-16e şarj aleti bi türlü bulamadım , bunlara yakın samsungun hangi şarj aleti vardır yani bu performansı verecek ? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim , yardımcı olacak arkadaşlar çok makbule geçer vallaha :( 3 gündür telefonumu 6 saatte (oynamadan) şarj ediyorum durumum çok vahim cidden çok sağolun onerecek arkadaşlar :(

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar Ben lumia 920 'mim için "orijinal" şarj aleti ni ve aksesuarlarını nereden alabilirim

İl : Ankara.. kapıda ödeme şartıyla bir internet siteside önerebilirsiniz kaç gündür Nokia AC-60 Şarj aleti arıyorum bir bulamadım yada Nokia AC-16e şarj aleti bi türlü bulamadım , bunlara yakın samsungun hangi şarj aleti vardır yani bu performansı verecek ? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim , yardımcı olacak arkadaşlar çok makbule geçer vallaha :( 3 gündür telefonumu 6 saatte (oynamadan) şarj ediyorum durumum çok vahim cidden çok sağolun onerecek arkadaşlar :(
Kapıda ödeme eğer çok önemli değilse

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
sitesi taşındı. Artık uygulama sürümleri görünmüyor. Kötü oldu bu.

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
820 kullanıyorum aynı şey oldu, garanti varken götürdüm İstanbul'a gider 15 güne gelir demişlerdi, uzun süreli şehir dışına çıkmam gerektiği için yaptıramadım öyle de kaldı, şeffaf bant ile yapıştırıyordum, geçenlerde çıkardım şu beyaz uhu benzeri basit yapıştırıcılarla sabitledim ama yukarıda duruyor biraz sinir bozuyor ve flaş çalışmayabiliyor :D Garanti varsa ve mümkünse yolla, yoksa her yol mübah :D

flutewoddy

flutewoddy

Üye
İyi bayramlar arkadaşlar toplu mesaj göndermeye çalıştığımda hata veriyor sebebi ne olabilir acaba?

Üst Alt