İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar telefonda birini arayıp kulağımıza götürdüğümüzde sensör vasıtasıyla ekran kararır ya bu bende kulağıma götürmesem bile ara dediğim an kapanıyor ekran ve konuşurken açamıyorum, bazen tuş kilidine bastığımda açılıyor var mı bilgisi olan, ya da aynı sorunu yaşayan?
Bende de oluyordu, bu aralar kendiliğinden geçti..
Bir iki kere Bolge:Abd, Dil ingilizce yaptım, sonra turkçe ye döndüm.. belki de ondandır..
Ama böyle bir sorun var..
Ha bu arada 6 ncı yapı yüklü.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sahte VLC plaket uygulamasına dikkat edin. :ehe

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
yardım ve ipuçlarında var görünüyorsa sıkıntı yok. benim garanti bitti yardım be ipuçlarında da garanti kapsamı dışında diyor

Seninkinde benim ss'deki gibi yazmıyorsa, o zaman benim cihazın hala garantisi var demektir
Ss'yi attığım mesajın tarihine bakar mısınız ya bu kadar tesadüf olamaz :D

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Evet ben de garanti kapsamı dışında diyor

sahanemir

sahanemir

Üye
Benim imei sorgullatığımda bende ithalat yoluyla gibi ibare var sanırım garantili benim cihaz.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Aldım aldım aranızdayım cyan yüklü denime guncelleyim mi ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ekrsn görüntüsünü nsdıl alıyorduk bunda ys

Şuan tek eksiğim snspchat
6snap vardı oda kaldırılmış ne yapmaya çalışıyorlar hiç bir şey anlamadım neyse aldık hayırlısı

sahanemir

sahanemir

Üye
Ekrsn görüntüsünü nsdıl alıyorduk bunda ys

Şuan tek eksiğim snspchat
6snap vardı oda kaldırılmış ne yapmaya çalışıyorlar hiç bir şey anlamadım neyse aldık hayırlısı
Ses açma tuşu +güç tuşu ...

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bir diğer dorunum wifi gucu modemin yanında 1 diş eksik çekiyor

Odamda tek diş zor çekiyor s3de 3 diş çekiyordu

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Valla bakıyorum, W10 iyi yolda, bakıyorum Ios 9 geliyor ve daha da iyi olacağı kesin, yine bakıyorum Android de sürekli kendini yeniliyor ve zaten bayağı da iyi durumda. Yani bende fanatiklik yoktur. W10 u sevdim ama ihtiyaçlarım dahilinde yoluma bakarım :) Benim L920 en az 1 yıl daha beni götürebilir görünüyor (bozulmazsa). 1 yıl sonrasında telefonuma gelen güncellemelerin -süs kısımları hariç- gerekli olanlarını bana hala sunabiliyorsa kullanmaya da devam ederim. Navigasyon ihtiyacım eskiden yani pek olmasa da vardı. Ama şu aralar haritalar namına çok gelişmeler yaşanıyor. Gerek PC de, gerekse telefonlarda alternatifler çoğalıyor. Here çekilirse ki sanmıyorum, Yandex var, o da olmadı MS nin haritaları var :) O da olmadı google haritaları var. En olmadı yola çıkmadan önce pc den öğrenmek var :) Merak etmesin kimse kaybolmaz artık :P İstanbulda oturan arkadaşların PC den adresinde 360° ye bakmalarını da önerebilirim :) İstanbul'un en ücra köşeleri bile 360° panoramik fotoğraflanmış.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve 4MaGuS
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Valla bakıyorum, W10 iyi yolda, bakıyorum Ios 9 geliyor ve daha da iyi olacağı kesin, yine bakıyorum Android de sürekli kendini yeniliyor ve zaten bayağı da iyi durumda. Yani bende fanatiklik yoktur. W10 u sevdim ama ihtiyaçlarım dahilinde yoluma bakarım :) Benim L920 en az 1 yıl daha beni götürebilir görünüyor (bozulmazsa). 1 yıl sonrasında telefonuma gelen güncellemelerin -süs kısımları hariç- gerekli olanlarını bana hala sunabiliyorsa kullanmaya da devam ederim. Navigasyon ihtiyacım eskiden yani pek olmasa da vardı. Ama şu aralar haritalar namına çok gelişmeler yaşanıyor. Gerek PC de, gerekse telefonlarda alternatifler çoğalıyor. Here çekilirse ki sanmıyorum, Yandex var, o da olmadı MS nin haritaları var :) O da olmadı google haritaları var. En olmadı yola çıkmadan önce pc den öğrenmek var :) Merak etmesin kimse kaybolmaz artık :P İstanbulda oturan arkadaşların PC den adresinde 360° ye bakmalarını da önerebilirim :) İstanbul'un en ücra köşeleri bile 360° panoramik fotoğraflanmış.
şu siteyi vermen çok işime yaradı valla, eyvallah kardeşim :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Gene butun haber sitelerinde Microsoft'un Lumia departmanını satacağını yazmış. Bilerek yapıyorlar sırf kullanıcıların şevkini kırmak için @papakudioflu

Emre

Üye
Elop'tan sonra 7.800 eski Nokia Mobile çalışanlarının görevine son veriliyor!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gene butun haber sitelerinde Microsoft'un Lumia departmanını satacağını yazmış. Bilerek yapıyorlar sırf kullanıcıların şevkini kırmak için @papakudioflu

Elop'tan sonra 7.800 eski Nokia Mobile çalışanlarının görevine son veriliyor!
Microsoft, tüm dünyadaki telefon iş kolu ağırlıklı 7800 çalışanı işten çıkartacak. Bu süreç 2016 Haziran ayında tamamlanacak. Finlandiya'da bulunan mobil cihaz departmanında ise zaten 3200 kişi çalışıyor. 7800 kişiyi nasıl çıkaracaklar bir yardımcı olun da hesaplayalım. Finlandiya'da işten çıkarılacskların sayısı 2.300 kişi.

enessrsy

enessrsy

Üye
Aralık 2012'de almıştım 920'mi, şu anda pil berbat durumda. 3 yıla yaklaştığını göz önüne alırsak sizce pili değiştirsem pozitif yönde randıman alabilir miyim cihazdan?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Aralık 2012'de almıştım 920'mi, şu anda pil berbat durumda. 3 yıla yaklaştığını göz önüne alırsak sizce pili değiştirsem pozitif yönde randıman alabilir miyim cihazdan?
ben de 920 kullanıcısıyım. 3 saat gitmezdi şarjım o kadar berbat durumdaydı bataryam. Kvk'da değiştirdim 70 tl gibi bir ücret ödedim ve gerçekten rahat ettim.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
enessrsy

enessrsy

Üye
ben de 920 kullanıcısıyım. 3 saat gitmezdi şarjım o kadar berbat durumdaydı bataryam. Kvk'da değiştirdim 70 tl gibi bir ücret ödedim ve gerçekten rahat ettim.

Teşekkürler bende değiştireyim, öğlen olmadan %30ları görüyorum artık.

sahanemir

sahanemir

Üye
3. Yıl iyi bir zaman..birde pil değişen arkadaşlar cihaz açıldığı için izler oluşuyor,mu acaba yaralanma çizilme gibi.

Üst Alt