İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ykd96

ykd96

Üye
Bi ara forumda dile getirilmişti bu konu. Bu sorun genelde müzik dinlerken mesajlaşılırsa ortaya çıkıyordu. Müzik dinlerden bildirim veya mesaj geldiğinde çıkan sesten dolayı kulaklığın bi tarafı gidiyodu. Müzik dinlerken bildirimlerin sesini kısarsanız sıkıntı çıkmaz heralde.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bu sorun eskiden vardı güncellemeyle çözdüler. Müzik dinlerken mesaj falan gelince oluyordu. Artık olmuyor.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
evet dediğiniz şekilde özellikle müzik dinlerken oluyordu ama hala sorun devam ediyor güncellemeyle gitmedi.

yusuff76

yusuff76

Üye
Yardımcı olsanız

lumia yeter gardaş

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
3D Touch teknolojisine ilişkin bir video daha...

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

pissed26

pissed26

Üye
arkadaşlar şöyle bi sorunla karşı karşıyayım çözemedim yardımcı olurmusunuz

beats

beats

Üye

Sunucu adresi nedir şu an?

Son düzenleme:

berky55

Üye
Lumia925 kullanıyorum altta ki geri arama vs tuşlarına basınca oluşan titremeyi nasıl kapatırım ekran dokunma ayarlarında bulamadım bilen var mı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefonunuz güncelse Dokun ayarlarında tuşların titreşimini kapatma olması gerekiyor. Ayrıca titreşimi kapattıktan sonra yeniden başlamanız gerekir.

Bay H

Bay H

Üye
Telefonunuz güncelse Dokun ayarlarında tuşların titreşimini kapatma olması gerekiyor. Ayrıca titreşimi kapattıktan sonra yeniden başlamanız gerekir.
Güncel değil ise aşağıdaki linkten ilgili ayarı güncellemelisiniz

Yanlış kişiyi alıntılamışım amanın
:utandım:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: papakudioflu
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Şifre değişimi yaptıysan, Ayarlardan şifreni tekrar tanımla. Yapmadıysan telefonun tarih/saat ayarları yanlış görünüyor sorun ondan olabilir.

pissed26

pissed26

Üye
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Müzik güncellemesi bu sefer iyi oldu. bayağı hızlandı müzik çalar

Bay H

Bay H

Üye
Geliştirici ön izleme sürümü ve 1Gb ram bulunan cihazlar için yeni kilit ekranı uygulamasının yakında gelmesi bekleniyor.
Ayrıca Subway Surfers ın 512 mb ram bulunan cihazlar için geleceği, Facebook ve Skype için büyük bir güncellene yayınlanacağı belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606 ve ceza87
beats

beats

Üye
abi şifre değişikliği yapmadım tarihtede sıkıntı yok ama mevcut şifremi güncelleyemiyorum şuan 8.1 de nasıl yapacaz bunu
hotmail
Hayır hotmail hesabı ayarına girince sunucu adresi:
dub407-m.hotmail.com
Olarak mı geçiyor?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Geliştirici ön izleme sürümü ve 1Gb ram bulunan cihazlar için yeni kilit ekranı uygulamasının yakında gelmesi bekleniyor.
Ayrıca Subway Surfers ın 512 mb ram bulunan cihazlar için geleceği, Facebook ve Skype için büyük bir güncellene yayınlanacağı belirtiliyor.
Lumia 520den sonra 925 çok güzel gelmişti bide kilit ekranları gelirse :eller:

pissed26

pissed26

Üye
Hesabında 72 günde bir şifre değiştirme olayı açık olmasın ? Bilgisayardan mevcut şifren ile ulaşabiliyor musun e-postalarına?
evet erişebiliyorum telefona mailler falanda geliyor ama güncel değil diyor e posta ve hesaplara girdiğimde

Son düzenleme:

Üst Alt