en azından ekranda şarj olduğuna dair birşey çıkar demiohooo 3 saat şarjda kaldıktan sonra da açılabilir yarım saat az bi süre şarjı bitmiş bir lumia için![]()
hiç birşey yokmuş ekranda felan 
işte bu Lumia!en azından ekranda şarj olduğuna dair birşey çıkar demihiç birşey yokmuş ekranda felan
![]()
yani telefon yeterince şarj olunca kendi açılacak, sistem zaten kapalı şarja izin vermiyor otomatik açılıyor sadece açılması için yeterli seviyeye gelmemiş batarya durum o.Ses kısma+ güç tuşuna basılı tutun titreyene kadar. O zaman açılması gerek.en azından ekranda şarj olduğuna dair birşey çıkar demihiç birşey yokmuş ekranda felan
![]()
oldu usta teşekkür ederimSes kısma+ güç tuşuna basılı tutun titreyene kadar. O zaman açılması gerek.

Önemli değil. Lumiaların şarjını sonuna kadar bitirmeyin. En fazla %5 e yakın şarja takın. Geçmiş olsun.oldu usta teşekkür ederim![]()
amin cùmlemize inşallah.saolaasın kardeşimallah yolunu açık etsin kardeşim, tekrar görüşmek üzere![]()
lumia 920 de wifi baglantı sorunu yasayanlar varmı.
evde wifi baglıyım ama belli bir beklemeden sonra baglı gözüküyor ama nete girmiyor
1020 bugün yarın elimde , kutu açılımı yapim mi öylesine![]()
benimki oylrsine olacakAli abi yaptı,senin yapmana gerek yok.yeni değil tel zaten =D
şimdi gidip almak vardı ama hava soguk yarın oyleden sonra alacam inş 
aynı sorun bende de var.gdr2 amber dan sonra oluştu bu sorun. soğudum telefondan resmen.
Ben çözüm bulamadım. Başkası yaşıyormu onuda bilmiyorum. Bıraktım öyle. Zaten gmd yi kullanıyorum. Sosyal ağlarımı pc yi açmadan her işimi görüyorum. Örnek faceden biri foto taglemiş beni onay vercem. 920 den bir türlü onay veremedim. Yada ben bulamadım nasıl yapılır..Kıytırık gmd den 2 sn de hallettim. Microsoft uygulama geliştiricilere yüklenmesi lazım..ne yapmak lazım bu sorunla yaşamayı devam etirmekten başka
bunun çözümü yokmu acaba
Ben çözüm bulamadım. Başkası yaşıyormu onuda bilmiyorum. Bıraktım öyle. Zaten gmd yi kullanıyorum. Sosyal ağlarımı pc yi açmadan her işimi görüyorum. Örnek faceden biri foto taglemiş beni onay vercem. 920 den bir türlü onay veremedim. Yada ben bulamadım nasıl yapılır..Kıytırık gmd den 2 sn de hallettim. Microsoft uygulama geliştiricilere yüklenmesi lazım..
lumia 920 de wifi baglantı sorunu yasayanlar varmı. evde wifi baglıyım ama belli bir beklemeden sonra baglı gözüküyor ama nete girmiyor
aynı sorun bende de var.gdr2 amber dan sonra oluştu bu sorun. soğudum telefondan resmen.
ilk olarak evet telefona gömülü olan facebook kısmında herşey gelmiyor istekler falan arkadaşlık istekleri bazen bildirimlerde de sorun oluyor bende o yüzden geçenlerde facebook beta kullanıyorum hiç bir sorun olmuyor gelelim wiifi sorununa telefon kapalıyken belirli bir süre geçtikten sonra kendini kapatıyorsa ilk olarak wifi ileri düzey kısmından "ekran zaman aşımınıa uğradıgında wifi bağlantısını açık tut" seçeneği açık olsun böyle deneyin birde buda işe yaramazsa pil tasaruf modunun "pil düzeyi azaldığında" seçeneği açık olsun ancak burda şöyle bir şey oluyor pil yüzde 20 nin altına indiğinde ve uzun süre beklemede yie wifi kapatıyor bunun içinde düşük pil pil tasarufunu tamamen kapattığınızda hiç bir sorun yaşamazsınız ben böyle kullanıyorum wifi gittiğini bu sorunlar dışında hiç raslamadım deneyim derimBen çözüm bulamadım. Başkası yaşıyormu onuda bilmiyorum. Bıraktım öyle. Zaten gmd yi kullanıyorum. Sosyal ağlarımı pc yi açmadan her işimi görüyorum. Örnek faceden biri foto taglemiş beni onay vercem. 920 den bir türlü onay veremedim. Yada ben bulamadım nasıl yapılır..Kıytırık gmd den 2 sn de hallettim. Microsoft uygulama geliştiricilere yüklenmesi lazım..
Canım güzel kardeşim emin ol o dediğin şeyleri ben zaten biliyorum. Ki ben bu teli ilk alanlardanım. Maalesef bir çözüm yok benim için. Gdr2amber la başladı bende bu sorun herşeyi denedim. Şarjı %100 olan bir teli heralde tasaruf moduna alcak değilim. Kaldı ki benim postalar kendini 15 dk da bir güncellemeye bağlı hiçbir şeyden kısma yapmıyorum telde. Tasarruf modu hep kapalı. Ama wifi kendi kendine kopuyor. O dediğin tick var ekran zaman aşımında açık kalsın diye.benim telde bir sorun yok. Hiç düşürmedim yere ki wifi alımında sorun olsun..ilk olarak evet telefona gömülü olan facebook kısmında herşey gelmiyor istekler falan arkadaşlık istekleri bazen bildirimlerde de sorun oluyor bende o yüzden geçenlerde facebook beta kullanıyorum hiç bir sorun olmuyor gelelim wiifi sorununa telefon kapalıyken belirli bir süre geçtikten sonra kendini kapatıyorsa ilk olarak wifi ileri düzey kısmından "ekran zaman aşımınıa uğradıgında wifi bağlantısını açık tut" seçeneği açık olsun böyle deneyin birde buda işe yaramazsa pil tasaruf modunun "pil düzeyi azaldığında" seçeneği açık olsun ancak burda şöyle bir şey oluyor pil yüzde 20 nin altına indiğinde ve uzun süre beklemede yie wifi kapatıyor bunun içinde düşük pil pil tasarufunu tamamen kapattığınızda hiç bir sorun yaşamazsınız ben böyle kullanıyorum wifi gittiğini bu sorunlar dışında hiç raslamadım deneyim derim
benim meillerin hepsi meil indirme aralığı herzaman açık ve üsttekide öğeler geldikçe açık sarjım yüksekte iken bir sorun olmadan anında tüm bildirimler geliyor telefon kapalıykende bazı modellerde yazımlımsal olarak sorunlar olmuştu mesela bende 520 de var ondan modermin dibinde olmama rahmen 1 diş çekiyor 920 aynı yerden full çekiyor sizde de belki böyle sorun olmuştur yazılım güncellemesini beklemek lazım bu arada 520deki sorunda amberdan sonra oldu bendeCanım güzel kardeşim emin ol o dediğin şeyleri ben zaten biliyorum. Ki ben bu teli ilk alanlardanım. Maalesef bir çözüm yok benim için. Gdr2amber la başladı bende bu sorun herşeyi denedim. Şarjı %100 olan bir teli heralde tasaruf moduna alcak değilim. Kaldı ki benim postalar kendini 15 dk da bir güncellemeye bağlı hiçbir şeyden kısma yapmıyorum telde. Tasarruf modu hep kapalı. Ama wifi kendi kendine kopuyor. O dediğin tick var ekran zaman aşımında açık kalsın diye.benim telde bir sorun yok. Hiç düşürmedim yere ki wifi alımında sorun olsun..
Benim bildirimlerle sorun yok. Benim tek sorunum wifi kardeşim. Ama şuda var uygulamaların özellikleride eksik.benim meillerin hepsi meil indirme aralığı herzaman açık ve üsttekide öğeler geldikçe açık sarjım yüksekte iken bir sorun olmadan anında tüm bildirimler geliyor telefon kapalıykende bazı modellerde yazımlımsal olarak sorunlar olmuştu mesela bende 520 de var ondan modermin dibinde olmama rahmen 1 diş çekiyor 920 aynı yerden fu ll çekiyor sizde de belki böyle sorun olmuştur yazılım güncellemesini beklemek lazım bu arada 520deki sorunda amberdan sonra oldu bende