Beyler Türkcell mağazadan indirimli ürün hakkımı sennheiser hd 219 kulaklıkta kullandım. Ürünü yenile aldım ve şunu söyleyebilirim ses kalitesi beni benden aldı.![]()

50₺ mağaza indirimi ile aldım ama.normal fiyatı senin de yazdığın gibi.
Teşekkürler kardeşim daha iyisi senin olsun, bu arada %25 indirim hakkım daha var(dı) onu kullanmadım artık başka sefere50 lira indirim hakkı gayet ciddi bir meblağ. Hayırlı olsun abi.

abonelik sona erdi.abiler burada ne diyor fizy bana ?
o time devamsıkıntı yok, bütün ücretsiz fizy hesabı kullananlar için geçerli..ekşide yazmışlar oyle anladım durumu

kimileri fazla kutucuk bekleye dursun ama Windows şu küçük hatayı bile düzeltememişken.
resmin en sağındaki mail kutucuğuna bakarsanız 23 olan sayı dışarı taşmış durumda

vatan bilgisayarda 89 lira50₺ mağaza indirimi ile aldım ama.normal fiyatı senin de yazdığın gibi.
valla o kadar para vermişiz. Her sorundan böyle göz ardı ederek kaçmaya çalışacaksak işimiz yaş. Kaynak vat, Kocaman ekran yapıyorsun bari kaynakları verimli kullan değil mi.hacı abi dert etme o kadar içine gir 23 kaybolsun işte![]()
vatan bilgisayarda 89 lira![]()

Hoşbulduk. Teşekkürler. Bu arada bir sorunum daha var. Telefonu şarja taktım kendiliğinden açıldı. Buraya kadar herşey normal fakat telefon şarjdayken kapatamıyorum. Kapattığım zaman 2-3 sn sonra kendiliğinden tekrar açılıyor. Neden olabilir. (bu arada henüz sim kartı takmadım).hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz.
Lumialar kapalı iken şarz edilemiyor,yani kapalı olsa bile şarza taktığında cihaz açılırHoşbulduk. Teşekkürler. Bu arada bir sorunum daha var. Telefonu şarja taktım kendiliğinden açıldı. Buraya kadar herşey normal fakat telefon şarjdayken kapatamıyorum. Kapattığım zaman 2-3 sn sonra kendiliğinden tekrar açılıyor. Neden olabilir. (bu arada henüz sim kartı takmadım).