İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

kursat99

kursat99

Üye
Lumia 520 ye güncelleme geldi ne güncellemesi acaba?
Güncelledim telefon bir iki yerde kastı. Ama şu an bir şey yok.

metinmb407

Üye
Bu konuyu çok takip edemiyorum yoğun mesaj trafiği var :) Bende 820 eşimde 620 var selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Beyler Türkcell mağazadan indirimli ürün hakkımı sennheiser hd 219 kulaklıkta kullandım. Ürünü yenile aldım ve şunu söyleyebilirim ses kalitesi beni benden aldı. :smdance:

PureFood

PureFood

Üye
Beyler Türkcell mağazadan indirimli ürün hakkımı sennheiser hd 219 kulaklıkta kullandım. Ürünü yenile aldım ve şunu söyleyebilirim ses kalitesi beni benden aldı. :smdance:

130 Tl gözüküyor, sen ne kdara aldın abi ? İndirim hakkı nedir ayrıyetten. :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
50₺ mağaza indirimi ile aldım ama. :) normal fiyatı senin de yazdığın gibi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
50 lira indirim hakkı gayet ciddi bir meblağ. Hayırlı olsun abi.
Teşekkürler kardeşim daha iyisi senin olsun, bu arada %25 indirim hakkım daha var(dı) onu kullanmadım artık başka sefere:)

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
abiler burada ne diyor fizy bana ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
  • Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Fizy.com aboneliğin sona ermiş, Premium abonelik satın alıp keyfine bak diyor.

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
sıkıntı yok, bütün ücretsiz fizy hesabı kullananlar için geçerli..ekşide yazmışlar oyle anladım durumu

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ademoz05

ademoz05

Üye
kimileri fazla kutucuk bekleye dursun ama Windows şu küçük hatayı bile düzeltememişken.
resmin en sağındaki mail kutucuğuna bakarsanız 23 olan sayı dışarı taşmış durumda

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
PureFood

PureFood

Üye
hacı abi dert etme o kadar içine gir 23 kaybolsun işte :D

• Beğen
Tepkiler: skynet, 4MaGuS ve OttomaN TigeR

metinmb407

Üye
kimileri fazla kutucuk bekleye dursun ama Windows şu küçük hatayı bile düzeltememişken.
resmin en sağındaki mail kutucuğuna bakarsanız 23 olan sayı dışarı taşmış durumda

WP için kimse de olmayan mail adresimi kullanıyorum rehberim karışmıyor mail de gelmiyor :)

Bu arada here mapsın solundaki 1 yazan kutucuk nedir acaba?

ademoz05

ademoz05

Üye
hacı abi dert etme o kadar içine gir 23 kaybolsun işte :D
valla o kadar para vermişiz. Her sorundan böyle göz ardı ederek kaçmaya çalışacaksak işimiz yaş. Kaynak vat, Kocaman ekran yapıyorsun bari kaynakları verimli kullan değil mi.

@metinmb407
okul için Edirne'de olduğum zamanlarda kentkart kullanıyorum. O da kalan kullanım miktarım

mühami

Üye
hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz.
Hoşbulduk. Teşekkürler. Bu arada bir sorunum daha var. Telefonu şarja taktım kendiliğinden açıldı. Buraya kadar herşey normal fakat telefon şarjdayken kapatamıyorum. Kapattığım zaman 2-3 sn sonra kendiliğinden tekrar açılıyor. Neden olabilir. (bu arada henüz sim kartı takmadım).

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hoşbulduk. Teşekkürler. Bu arada bir sorunum daha var. Telefonu şarja taktım kendiliğinden açıldı. Buraya kadar herşey normal fakat telefon şarjdayken kapatamıyorum. Kapattığım zaman 2-3 sn sonra kendiliğinden tekrar açılıyor. Neden olabilir. (bu arada henüz sim kartı takmadım).
Lumialar kapalı iken şarz edilemiyor,yani kapalı olsa bile şarza taktığında cihaz açılır

Üst Alt