İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
hmm bimekse bir bakayım o zaman :D

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

4MaGuS

4MaGuS

Üye
aynene böyle bir şey 12tl ye sitelerde var ancak teknoloji magazlarında hiç denk gelemdim bir süre araştırayım olmadı bir yerden kredi kartı bulup alıcam bunu çok sitiyorum böyle lensli bir şey bu arada bunun dışıdna 2 tane manyetik lens var onuda alıcam ekipi tamamlıyacam bakalım onlarla resimler nasıl o manyetik lenslerden gören varmı acaba fiyat önemli değil

sekajmer

sekajmer

Üye
arkadaşlar bir tane buldum 7cm boyu var fakat bimekste bulamadım

dönmesi falan iyi bence fiyatı iyimi sizce

Akhtoher

Akhtoher

Üye
arkadaşlar bir tane buldum 7cm boyu var fakat bimekste bulamadım

dönmesi falan iyi bence fiyatı iyimi sizce

bu işte 6 liraya aldığım tripot pahalı bu.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
hafta sonu bende alıcam ama ayakları çok kısa :S

sekajmer

sekajmer

Üye
yarın için tahtadan yapmaya karar verdim :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Esendağlı ve Akhtoher
can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
lumia 720 kullanıyorum listeye eklermisin

technocu1

Üye
Arkadaşlar bende lumia 925 aldım 3 hafta önce benide eklermisiniz

mühami

Üye
Arkadaşlar, iyi akşamlar. dün hepsiburada'dan nokia lumia 925 32 gb cep telefonununu 1188 tl ye aldım.Vakıfkarta 100 tl puan da yüklenecek. Öncelikle, fiyat sizce nasıl? bana uygun gibi geldi. zira eşimde lumia 820 vardı . Onu 1000 tl ye almıştık.
ikinci olarak, lumia 820 bir keresinde açılmamıştı. arka kapağını açıp bataryasını çıkarıp takmıştım, çalışmıştı. 925 te böyle birşey olursa bataryasını çıkaramadığımız için başka ne yapabliriz?Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar, iyi akşamlar. dün hepsiburada'dan nokia lumia 925 32 gb cep telefonununu 1188 tl ye aldım.Vakıfkarta 100 tl puan da yüklenecek. Öncelikle, fiyat sizce nasıl? bana uygun gibi geldi. zira eşimde lumia 820 vardı . Onu 1000 tl ye almıştık.
ikinci olarak, lumia 820 bir keresinde açılmamıştı. arka kapağını açıp bataryasını çıkarıp takmıştım, çalışmıştı. 925 te böyle birşey olursa bataryasını çıkaramadığımız için başka ne yapabliriz?Teşekkürler.

en kısa yol olarak soft reset yapabilirsiniz. Ses kısma ve güç tuşuna on saniye basılı tutun.

mühami

Üye
en kısa yol olarak soft reset yapabilirsiniz. Ses kısma ve güç tuşuna on saniye basılı tutun.
Cevap için teşekkür ederim. Peki soft resette telefonun içeriği (video, resim vs. ) silinmiyor değil mi?

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Cevap için teşekkür ederim. Peki soft resette telefonun içeriği (video, resim vs. ) silinmiyor değil mi?

hiçbir şey silinmez...rahat ol..bu arada hayırlı uğurlu olsun...iyi günler de kullan.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz.

Üst Alt