İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Best player'ın deneme sürümünü kontrol ettim fena değildi beğendim ama bilmiyorum belkide paralı sürümünde bu sorun yoktur dur filmi ileriye saramıyorsun izlerken durdurup ilerleme çubuğunu hareket ettiriyorsun ama play dediğinde tekrar film yeniden başlıyor :kotu: Bunun haricinde de diyelim filmi telefona attın ama program birde kendi içine yüklüyor filmi ve buda biraz bekletiyor :dry:
Deneme olarak filmini açtım :pc:
sen filmi hangi klasöre atıyorsun ben açamadım da demin attım filmi görmüyor

skynet

Üye
Sd Kartın içine MOVİE diye bir klasör oluşturdum ve içine filmi ve alt yazı dosyasını attım açıldı :)Türkcell rom'lu lumia 620 telefonuma geçenlerde dead flaş ile global rom'u (059R4N9) indirip yükledim ama bugün NSU'da baktığımda hala eski product code 059R7J1 görünüyor :hmmm
Şimdi merak ettiğim ben yeni güncelleme geldiğinde NSU ile yüklediğimde tekrar türkcell versiyonlu rom'mu yüklenecek yoksa bu yüklediğim global versiyonun güncellenmiş halimi yüklenecek ?

Son düzenleme:
sebahattinART

sebahattinART

Üye
Arkadaşlar ben teleservice ye telefonumu göndermiştim yapıp kargoya teslim edilmiş. Normalde birgünde gelmesi gerekirken 4 gündür bekliyorum. Bunlar kime göndermiş anlamıyorum ki.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
arka plana beyaz yapınca çok şarj yer mi ?

YkPkY

YkPkY

Üye
siyaha nazaran yer

blackcemre

Üye
Turkcelle döner
Sd Kartın içine MOVİE diye bir klasör oluşturdum ve içine filmi ve alt yazı dosyasını attım açıldı :)Türkcell rom'lu lumia 620 telefonuma geçenlerde dead flaş ile global rom'u (059R4N9) indirip yükledim ama bugün NSU'da baktığımda hala eski product code 059R7J1 görünüyor :hmmm
Şimdi merak ettiğim ben yeni güncelleme geldiğinde NSU ile yüklediğimde tekrar türkcell versiyonlu rom'mu yüklenecek yoksa bu yüklediğim global versiyonun güncellenmiş halimi yüklenecek ?

• Beğen
Tepkiler: skynet
ademoz05

ademoz05

Üye
telefonda 0 kb boş yer var yihyuuuy

YkPkY

YkPkY

Üye
vahim bir durum

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
beats

beats

Üye
globalden devam edersin çünkü gelen güncellemeler sistemi sıfırlar nitelikte değil

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Döner, sen kendin yap demek istedi.

• Beğen
Tepkiler: skynet
cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Ya bu facebook arkadaşlık onayları flan mesaj olarak geliyo nasıl kapatıcam bunu önceden yoktu böle bişi :(Tek çare hesaplardan silmek mi :/

efeler12

efeler12

Üye
Ya bu facebook arkadaşlık onayları flan mesaj olarak geliyo nasıl kapatıcam bunu önceden yoktu böle bişi :(Tek çare hesaplardan silmek mi :/
Facebook ayarlarından ayarlıycaksın sitesinden telefon veya uygulamayla alakalı değil

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
nerden yapılıyor acaba birisi yardım edebilir mi çok canımı sıkmaya başladı bu durum :(

Üst Alt