İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
lumia 720 kullanıcıları telefonunuz hiç hata verdimi (tuş kilidine basıldıgında hiç açılmama hatası)
yani şimdi telefonda hiç bir sıkıntı yok amberden sonra kaç ay veya sene artık neyse nekadar geçti
sorun ne kardeşim telefon ne hatası verdi
Sorunlar:
Ön Kameraya toz giriyor.
Sol üste basınca gıcırdama var.
Sallayınca İçinde bir şey oynuyor.
Ses açma kapama tuşu zorlayınca çalışıyor.(1.servisten sonra oluştu.)
Dokunmatik paneldeki arama tuşunun sağından ışık sızıyor belli bir şekilde.

Ama bunlar yapmamakta ısrar ediyorlar.:bottom:

PureFood

PureFood

Üye
bing hava durum beni hayal kırıklığına uğrattı. saatlerdir izmirde yağmur yağmasına rağmen ısrarla çok bulutlu olarak gösteriyor. the weather channel'ı yükledim yağmurlu dedi. elveda bing hava durumu. ilginç aslında.

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
Sorunlar:
Ön Kameraya toz giriyor.
Sol üste basınca gıcırdama var.
Sallayınca İçinde bir şey oynuyor.
Ses açma kapama tuşu zorlayınca çalışıyor.(1.servisten sonra oluştu.)
Dokunmatik paneldeki arama tuşunun sağından ışık sızıyor belli bir şekilde.

Ama bunlar yapmamakta ısrar ediyorlar.:bottom:

işte bir insanın eline düştünmü bötle süründürüyorlar:bottom:

YkPkY

YkPkY

Üye
defalarca ver servise,sabırla.mecbur değişecekler
bing hava durum beni hayal kırıklığına uğrattı. saatlerdir izmirde yağmur yağmasına rağmen ısrarla çok bulutlu olarak gösteriyor. the weather channel'ı yükledim yağmurlu dedi. elveda bing hava durumu. ilginç aslında.
hadi yaa.şimdilik ben güveniyorum

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
defalarca ver servise,sabırla.mecbur değişecekler
hadi yaa.şimdilik ben güveniyorum
değişecekler derken ? Biraz daha açar mısınız?Nokia'yı aradım bugün servise göndereli 7 gün oldu efendim biz telefonunuz sisteme kaydı girilmemiş o yüzden göremiyoruz dedi nasıl iş ya yetkili servisinle aranda özel bir yazılım program yok mu oradan giriş çıkışları göremiyor musun ? Adam bana internette imei yazınca çıkan eski raporu söylüyor hay yarabbim ya koskoca Nokia'nın sistemi yok ya. Teleservice'inde kayda girmemesi ilginç ulaşalı kesin 5 gün olmuştur ne yapıyorlarsa artık cihazınız işlem sırasındadır bile yazmıyor ulaştı mı ulaşmadı mı belli değil. Nasıl iş anlamadım Nokia gibi koskoca firma nasıl olurda bu kadar acami beceriksiz bir firma ile çalışıyor hala aklım almış değil. O Teleservice de çalışan adamların aldıkları maaş helal olmasın.

sekajmer

sekajmer

Üye
arkadaşlar benim arkadaşın lumiasında Ektralar+Bilgi kısmının en altında koskoca MADE IN CHINA yazıyor çin üreti mi mi oluyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar benim arkadaşın lumiasında Ektralar+Bilgi kısmının en altında koskoca MADE IN CHINA yazıyor çin üreti mi mi oluyor
ekra bilgi gelişmiş manufacturer name kısmında mı CHINA yazıyor eğer öyle bir şey ise bana göre o telefon çin pazarına dağıtılan ürünler olabilir diye düşünüyorum

sekajmer

sekajmer

Üye
ekra bilgi gelişmiş manufacturer name kısmında mı CHINA yazıyor eğer öyle bir şey ise bana göre o telefon çin pazarına dağıtılan ürünler olabilir diye düşünüyorum
ikinci el aldık arkadaşa İmel sorgulama yaptım imel doğru peki Çin içinse bir sorun çıkar mı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ikinci el aldık arkadaşa İmel sorgulama yaptım imel doğru peki Çin içinse bir sorun çıkar mı
onu flash yöntemi ile değiştirebilirsiniz büyük bir ihtimal sorun şöyle bir şey olabilir genel bir güncellenme geşdiğinde genelde türkiye en son alır çinde durumlar nasıl bilmiyorum ancak sizin bizden önce alma şansız olabilir tam tersi olacagını pek düşünmüyorum onun dışında pek sorun yaşayacağınıda sanmıyorum

serecans

serecans

Üye
bende yeni gördüm siz de de var mı ?

PureFood

PureFood

Üye
anaa ne güzel bende yok

• Beğen
Tepkiler: serecans
serecans

serecans

Üye
yav şu telefonu nasıl türkçe yapıcam ya

YkPkY

YkPkY

Üye
kutusunun barkod unda da china yazıyormu.yazıyorsa direk Çin üretimi.çakma değil Çine yapılmış hali.
birde sen kontrol et şurdan

grey olabilir cihaz ,yani
pasaport kayıtlı . aldığın yer önemli

serecans

serecans

Üye
o değil de türkçe yapmam lazım nası iş bu ya.o sorgudan birşey çıkmadı ben rusyadayım ve telefonu rusyadan aldım ondanmıdır ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye

Ben Lumia 1020 yi Türkcell den aldım bende de o kısımda CHINA yazıyor iyimi kötümü bilmiyorum.

sekajmer

sekajmer

Üye
hmm çoğumuzda yazıyor arkadaşa 925 aldıkta kurcalarken gördüm ve bende de yazıyormuş.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende application version kısmında sadece numaralar var alt kısım yok değişik bizim telelrede dış kısmında da bilgiler gösterilmediği için olabilir mi

Üst Alt