İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
MicroCloud ​...

Dtn

Üye
Az önce başka hiçbir şey açık olmamasına rağmen Jetpackten attı telefon. Şok oldum, aylardır bu duyguyu tatmıyordum :ehe

serinaga

serinaga

Üye

blackcemre

Üye
RDA'da PR1.1.7 yüklü lumia 820'ye baktım lumia amber kurulu heralde radyo özelliği gelmiş

kartal-78

Üye
Arkadaşlar l920 de dinlediniz mp3 leri Bluetooth ile başka bir tele atamıyorum bu nedendir yoksa ben mi bilmiyorum çözümü varmı yardımcı olursanız teşekkür ederim

power_24

Üye
Arkadaşlar l920 de dinlediniz mp3 leri Bluetooth ile başka bir tele atamıyorum bu nedendir yoksa ben mi bilmiyorum çözümü varmı yardımcı olursanız teşekkür ederim

Önce eşleştirmen lazım ardından göndericen

Dtn

Üye

Önce bluetoothu açman lazım, sonra müzik+videolardan şarkıların üstüne tıklayıp paylaş kısmında halledebilirsin :oke:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Ya benim soracağım bir sorum olacaktı bu androidlerde çok güzel Bi güvenlik programı yada şifre gibi bir şey var elinle şekil çizerek şifreyi kendin oluşturuyorsun ona benzer bir program varmı yada lumialarda böle bir özellik varmı

skynet

Üye
Bildiğim kadarıyla yok

luckysleven

luckysleven

Üye
HtcDrive :bye2:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia925 bugün bir güncelleme almaya başladı ve işletim sistemi sürüm numarası yükseltildi. Muhtemelen bazı ufak hata gidermeleri iceriyor.

Windows Phone8 GDR2 Yeni sürüm numaemraları aşagıdaki gibi;

OS version: 8.0.10328.0
• Firmware Version: 3047.0000.1326.2001
• Radio Software Version: 3.2.04028.1

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
lumia'larda önemli bir güvenlik sistemi olduğunu keşfettim. telefonu yanınıza almayı unuttuğunuzda, kaybettiğinizde yada düşürdüğünüzde kalınlığından ve ağırlığından dolayı anında telefonun yanınızda olmadığını farkediyorsunuz. böylece erken davranıp hemen telefonu aramaya koyulabiliyorsunuz. nasıl ama :)

Dtn

Üye
lumia'larda önemli bir güvenlik sistemi olduğunu keşfettim. telefonu yanınıza almayı unuttuğunuzda, kaybettiğinizde yada düşürdüğünüzde kalınlığından ve ağırlığından dolayı anında telefonun yanınızda olmadığını farkediyorsunuz. böylece erken davranıp hemen telefonu aramaya koyulabiliyorsunuz. nasıl ama :)

:good: Peki benim arada bir telefonun cebimde olduğunu farkedemeyip panik olmama ne diyorsunuz? :islik

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
:good: Peki benim arada bir telefonun cebimde olduğunu farkedemeyip panik olmama ne diyorsunuz? :islik

virüs bulaşmış olabilir. virüs bulaşınca güvenlik sistemleri devre dışı kalabiliyor :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Aynen bende bazen telefonu arabada unutuyorum arabadan iner inmez sol cebimdeki boşluğu farkedip hemn geri dönüş yapıyorum :kop:

Üst Alt