papakudioflu
Emekli Yönetici
merak ettiğim bişey var. ekranın altında bulunan üç dokunmatik tuştan sağdaki arama tuşunu kullanan varmı??
ben kullaniyorum.
merak ettiğim bişey var. ekranın altında bulunan üç dokunmatik tuştan sağdaki arama tuşunu kullanan varmı??
ben kullaniyorum.
ben de kullanıyorum yeri geldi mimerak ettiğim bişey var. ekranın altında bulunan üç dokunmatik tuştan sağdaki arama tuşunu kullanan varmı??

harbi o ne la? "Lumia hayranıyız ama uyarı sistemimiz iOS'ta var sadece" mi demek? :PApple iOS'un Nokia Lumia 920'de işi ne? Bu haberi gördünmü ali kemal abi ?920 de iosun işi ne
Apple iOS'un Nokia Lumia 920'de işi ne? Bu haberi gördünmü ali kemal abi ?920 de iosun işi ne
Arkadaşlar internet explorer açıkken , sekme degıstirdigimde ve tus kilidi devreye girdigınde açık olan web sayfası en baştan tekrar yukleniyor , sizde de boyle mi ?
Wifi olmadıgından , hucresel veri kullanıyorum onda da bi sure sonra hız kısıtlandıgı ıçin bu tekrar yuklemeler baya bi canımı sıkıyor , lutfen yardım
sekmeyi görev yöneticisinden degiltirince tekrar yukleme yapmiyor. Ama bazen her halukarda tekrar yukluyor. Benim wp8 kullanmamamki en buyuk sebep de bu. Wp8 cihazdan konu acmak bazen Çin işkencesinden beter oluyor. Ssnirim bu sorun ie11'le duzeltiliyor.
sekmeyi görev yöneticisinden degiltirince tekrar yukleme yapmiyor
benim oyle yapıncada tekrar yukluyor
ie11 ne zaman gelıcek peki , wp8.1 de mi ?
Benim wp8 kullanmamamki en buyuk sebep de bu
nasıl yani wp8 i hic mi kullanmıyorsunuz

ie11 wp8.1'de yüklü gelicek. Wp8'i de kullaniyorum surekli ama forum moderasyon ve konu acma işlerinde lumia900'den şaşmam![]()
cevap icin tesekkurler ,
biz wp8.1 ide beklemeyi bilıriz , ie11 beklemeyide ıyi bilırız
bi ekran görüntüsü iyi giderdilumia 620 de bazen aramaları reddettiğimde kilit ekranında tarih saat yazan yerde saçma sapan yazılar yazıyor.