İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye
Apple iOS'un Nokia Lumia 920'de işi ne? Bu haberi gördünmü ali kemal abi ? :D 920 de iosun işi ne

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Apple iOS'un Nokia Lumia 920'de işi ne? Bu haberi gördünmü ali kemal abi ? :D 920 de iosun işi ne

hafta başinda ortaya cikan bir goruntu ama bunlara pek aldiriş etmiyorum. Daha once de cok goruldu bu tur videolar.

sympatico

Üye
Arkadaşlar internet explorer açıkken , sekme degıstirdigimde ve tus kilidi devreye girdigınde açık olan web sayfası en baştan tekrar yukleniyor , sizde de boyle mi ?

Wifi olmadıgından , hucresel veri kullanıyorum onda da bi sure sonra hız kısıtlandıgı ıçin bu tekrar yuklemeler baya bi canımı sıkıyor , lutfen yardım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar internet explorer açıkken , sekme degıstirdigimde ve tus kilidi devreye girdigınde açık olan web sayfası en baştan tekrar yukleniyor , sizde de boyle mi ?

Wifi olmadıgından , hucresel veri kullanıyorum onda da bi sure sonra hız kısıtlandıgı ıçin bu tekrar yuklemeler baya bi canımı sıkıyor , lutfen yardım

sekmeyi görev yöneticisinden degiltirince tekrar yukleme yapmiyor. Ama bazen her halukarda tekrar yukluyor. Benim wp8 kullanmamamki en buyuk sebep de bu. Wp8 cihazdan konu acmak bazen Çin işkencesinden beter oluyor. Ssnirim bu sorun ie11'le duzeltiliyor.

sympatico

Üye

sekmeyi görev yöneticisinden degiltirince tekrar yukleme yapmiyor. Ama bazen her halukarda tekrar yukluyor. Benim wp8 kullanmamamki en buyuk sebep de bu. Wp8 cihazdan konu acmak bazen Çin işkencesinden beter oluyor. Ssnirim bu sorun ie11'le duzeltiliyor.

sekmeyi görev yöneticisinden degiltirince tekrar yukleme yapmiyor

benim oyle yapıncada tekrar yukluyor

ie11 ne zaman gelıcek peki , wp8.1 de mi ?

Benim wp8 kullanmamamki en buyuk sebep de bu

nasıl yani wp8 i hic mi kullanmıyorsunuz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sekmeyi görev yöneticisinden degiltirince tekrar yukleme yapmiyor

benim oyle yapıncada tekrar yukluyor

ie11 ne zaman gelıcek peki , wp8.1 de mi ?

Benim wp8 kullanmamamki en buyuk sebep de bu

nasıl yani wp8 i hic mi kullanmıyorsunuz

ie11 wp8.1'de yüklü gelicek. Wp8'i de kullaniyorum surekli ama forum moderasyon ve konu acma işlerinde lumia900'den şaşmam:ehe

sympatico

Üye

ie11 wp8.1'de yüklü gelicek. Wp8'i de kullaniyorum surekli ama forum moderasyon ve konu acma işlerinde lumia900'den şaşmam:ehe

cevap icin tesekkurler ,

biz wp8.1 ide beklemeyi bilıriz , ie11 beklemeyide ıyi bilırız

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cevap icin tesekkurler ,

biz wp8.1 ide beklemeyi bilıriz , ie11 beklemeyide ıyi bilırız

şunu da belirteyim ie11 beklentilerimizin cok uzerinde bir internet deneyimi sunacak. Herşeyden webgl destegi gelecek. Microsoft ie tarsyicisina webgl destegini vermiyordu cunku webgl guvenlik acigi olulturuyordu. Microsoft bu acigin oluşmasini onleyen bir entegrasyon sagladi ve bu destek ie11'de olacak.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
serecans

serecans

Üye
gdr2 güncellemesiyle tarayıcıda bir iyileşme görecekmiyiz ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
html5 desteğinde iyileşmeler var diye biliyorum

PureFood

PureFood

Üye
Şu internet siteleri Flash Player ile olan bağlarını yavaş yavaş koparsa ya. Bizim için çok iyi olur.

serecans

serecans

Üye
aynen ya html5 gayet güzel ve sürekli Flash Player gibi güncelleme gerektirmiyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu işte kesin Google'ın parmağı vardır :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
O arama tuşu ilerleyen zamanlarda çok güzel bir hal alabilir :)
Ben de kullanıyorum binge destek :)

blackcemre

Üye
lumia 620 de bazen aramaları reddettiğimde kilit ekranında tarih saat yazan yerde saçma sapan yazılar yazıyor.

Üst Alt