İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

sunit

Üye
Bende de aynı sekılde epostana gonderıyor telefonundan ındırıyorsun.Bence o ozellık suan aktıf degıl veya telefonu bılgısa
yara baglamak gerekır(suıtetekı gıbı)

Sizde de aynı sorun varsa marketle ilgili demektir problem. Yakında düzelir umarım.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Arkadaşlar her zaman dinlediğim parçalar şimdi hata veriyor bazıları hata kodu:c00d36c4 bu konuda bilgisi olan varmı?

Bendede olmuştu. Telefonu kapatıp açınca düzeldi. Sende bir dene istersen.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Arkadaşlar her zaman dinlediğim parçalar şimdi hata veriyor bazıları hata kodu:c00d36c4 bu konuda bilgisi olan varmı?

büyük ihtimalle bir sonraki şarkıyı açacak bir geri gel açar telefonu yeniden başlat duzeliyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bende de aynı sekılde epostana gonderıyor telefonundan ındırıyorsun.Bence o ozellık suan aktıf degıl veya telefonu bılgısa
yara baglamak gerekır(suıtetekı gıbı)

ulke/bolge Türkiye secili olursa yuklemeyebilir.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

ulke/bolge Türkiye secili olursa yuklemeyebilir.

Hay aksi şu özelliği turkiyedeyken denemiştim.Normalde UK takılıyorum hemen deniyorum :)

- - - Eklendi - - -

Denedim oldu.Bu arada acık - kapalı olayı değişmiş daha yenı farkettim

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar Maxicep e girip çıkarken sürekli görüyorum ama bir sorayım istedim. Bu kulüpten hiç Second Life oynayan var mı? Ne zaman maxicep e girsem yanda reklamlarını görüyorum :) Ben birkaç yıldır oynuyordum da :D dedim kulüpten oyayan var mı acaba.

Bilmeyen arkadaşlar için, Second Life bir online yaşam simulasyon oyunu. Kendinize gerçeğe yakın bir karakter yaratıp second life ın çok büyük dünyasında yaşamaya başlıyorsunuz, oyunun dünyasına has ürünler üretip iş yapabilir satış yapabilir para kazanabilir, hatta o paraları gerçek paraya çevirebilir, çeşitli arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Bu arada oynayan Türklerin sayısı hiçte az değil. Gerçek hayatta neler yapılabiliyorsa orada da aşağı yukarı yapılabiliyor.

Keşke birileri şu oyunu WP8 için de geliştirse.

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben hiç oynamadım hatta reklamlara hiç dikkat etmem sen söyleyince fark ettim :D:D Öyle oyunlar beni sıkıyor en fazla yarım saat dayanabiliyorum :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben hiç reklam görmediğim için dikkatimi çekmedi. :no:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kılıf nasıl:hmmm

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Trans'phone'mers mübarek :kop:

• Beğen
Tepkiler: skynet
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

lumia920 icin de var ve fiyat cok uygun. Hem de ucretsiz kargo.

Zamanında bir kılıf aldım halen kullanıyorum abi, taş gibi duruyor maşallah. Ama buda güzelmiş, fiyatı da gayet uygunmuş. :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben vaktinde bir cüzdan kılıf almıştım nedense city lensin çalışmasını engelliyordu. Belki mıknatıslı yüzünden diyeceğim ama mıknatıs tarafı değil asıl siyah kasası engelliyordu. Bu kılıf hem güzel hem uygun görünüyor ama telefonun sırtına taktığı plastik kısmı acaba benim kılıftaki gibi bir engel yapar mı?

PureFood

PureFood

Üye
Aga amzer mi panzer mi belli değil :D :D çok kıyak duruyor beğendim

tgoksen1

Üye
bu oyum ne zaman gelir

efege

Üye
Ahizede cızırtı oluyor mu bazen?

Dtn

Üye
Mağazadan hiçbişey indiremiyorum şu an, ne sorun olabilir? wifiyle denedim 3gyle denedim kapadım açtım hep ilgilenmeniz gerekiyor diyor :allalla:

Üst Alt