İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Olmazsa olmaz programlarınız neler?

Rapdialer (Aramalarda kişilere ulaşım için büyük kolaylık sağlar)

Adobe Reader

Archiver (Sıkıştırılmış dosyalarınızı yönetmenizi sağlar)

Ayarlara Hızlı Erişim

Blink

Camera360

Translator

Flashlight

Fotor

GetThemAll

Here uygulamaları

I'm Here

İmgur Uploader (Bu uygulamayı yükleyebilmek için Telefonun Dil ve Bölge ayarlarını ABD yapmanız gerekli)

Instance (3.parti Instagram uygulamasıdır)

Lumia Pusher

Pdf reader

PhotoMagic

Photosynth

Qr kod okuyucu

Store Deals

App Deals

Taksi tarife

Team Viewer

Turkish Tv

Uc Browser

Viber

Whatsapp

VoiceTranslator

WebMp3

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:kıskıs:

ÖEY

ÖEY

Üye
Gökçen sen ne yaptın yahu :D Ali Kemal'in dediği gibi bomboş mağaza, hiçbir şey yok mağazada, sen kesin sistemi kırdın ama bize söylemiyorsun :D:D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
YkPkY

YkPkY

Üye
harbiden haa

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
YkPkY

YkPkY

Üye
bende bi youtube uygulaması var oda tarayıcıya yönlendirip açıyor.
live title ı da kocaman yaptım millet görünce vaoowww desin diye,adamda uygulama var desinler :kop:

ÖEY

ÖEY

Üye
Yalnız bir şey soracağım şimdi :) O kadar uygulama varkene sana telefonun şarjı ne kadar gidiyor :D Yani rahat rahat kurcalaya kurcalaya akşamı korkmadan görüyor musun? :D

YkPkY

YkPkY

Üye
benimki bi tek youtube uygulamamla 5 günü deviriyor,6. gün enerji tasarrufunda geçiyor,akşamıda takıyorum.
hem elektrikdende kar etmiş oluyorum

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

sinan9006

Üye
Arkadaşlar merhaba
bende lumia 620 kullanıyorum ayarlarımı yaptım şuanda kullanıyorum fakat sürekli birşey kullanım miktarından dolayı tl gidiyor sizce sorun nerde olabilir ?

narnia16

narnia16

Üye

evleaks kırmızı lumia 1020 yi müjdeledi :)

efeler12

efeler12

Üye
ayarlar şebeke veri dolaşımı kapalı yap

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak.

NOVA 3'ü ilk yüklediğimde gayet akıcı oynadığımı hatırlıyorum ancak şimdi kasmaya başladı.

Oynadıkça oluşan bir durum mudur yoksa başka sebeplerden dolayı mı?

Diğer NOVA 3 oyuncuları bu tip bir sorunla karşılaştılar mı?

OozyStaw

OozyStaw

Üye
teşekkürler gökçen iyi oldu bunlar :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bir sorum olacak.

NOVA 3'ü ilk yüklediğimde gayet akıcı oynadığımı hatırlıyorum ancak şimdi kasmaya başladı.

Oynadıkça oluşan bir durum mudur yoksa başka sebeplerden dolayı mı?

Diğer NOVA 3 oyuncuları bu tip bir sorunla karşılaştılar mı?

bende hiç kasma yok ama çol fazla oynamadım ama kasma 0 :hmmm

sunit

Üye
Merhaba,

1 ay önce Nokia Lumia 720 aldım, her şey iyi güzel giderken dün gece mağazadan uygulama indirme sorunu yaşadım ilk defa.

Telefonumu bul özelliği açık olmasına rağmen uygulama indiremiyorum mağazadan ve hep aynı hatayı alıyorum.

Daha önce bu hatayla karşılasan oldu mu ve olduysa sorunu nasıl çözdünüz, şimdiden çok teşekkür ederim.

"Ne yazık ki bu uygulamayı şu anda telefonunuza gönderemiyoruz. Uygulamanın yüklenmesine ilişkin yönergeleri ************ adresine gönderiyoruz. Uygulamayı yüklemek için e-postayı telefonunuzda açmayı unutmayın!
Uygulamaları web sitemizden doğrudan indirmek için telefonunuzun ayarlarında Telefonumu Bul'u açabilirsiniz. Uygulamaları iletim bildirimlerini kullanarak telefonunuza göndermeyi seçmeniz yeterli."

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Merhaba,

1 ay önce Nokia Lumia 720 aldım, her şey iyi güzel giderken dün gece mağazadan uygulama indirme sorunu yaşadım ilk defa.

Telefonumu bul özelliği açık olmasına rağmen uygulama indiremiyorum mağazadan ve hep aynı hatayı alıyorum.

Daha önce bu hatayla karşılasan oldu mu ve olduysa sorunu nasıl çözdünüz, şimdiden çok teşekkür ederim.

"Ne yazık ki bu uygulamayı şu anda telefonunuza gönderemiyoruz. Uygulamanın yüklenmesine ilişkin yönergeleri ************ adresine gönderiyoruz. Uygulamayı yüklemek için e-postayı telefonunuzda açmayı unutmayın!
Uygulamaları web sitemizden doğrudan indirmek için telefonunuzun ayarlarında Telefonumu Bul'u açabilirsiniz. Uygulamaları iletim bildirimlerini kullanarak telefonunuza göndermeyi seçmeniz yeterli."

Bende de aynı sekılde epostana gonderıyor telefonundan ındırıyorsun.Bence o ozellık suan aktıf degıl veya telefonu bılgısa
yara baglamak gerekır(suıtetekı gıbı)

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Arkadaşlar her zaman dinlediğim parçalar şimdi hata veriyor bazıları hata kodu:c00d36c4 bu konuda bilgisi olan varmı?

Üst Alt