İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yahu işi gücü bırakıp hemen yükledim bir heyecanla, daha bir hafta gider bende bu heyecan :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Zaten çalışanda çalışıyor, çalışmayanda yine çalışmıyor anladığım kararıyla ...
:kıskıs: aynen abi...

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
yaw bır turlu resi yuklemedım

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
lumia 920 de nokia c7 de olan radyo kullanarak çal özelligi yokmu rds li fm radyoda telefondaki müzigi dinliyorduk bunda yokmu

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
bi resim çektim yuükleyemiyorum yada ben beceremiyorum yardımcı oln

- - - Eklendi - - -

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bi resim çektim yuükleyemiyorum yada ben beceremiyorum yardımcı oln
yükle ve ardından 'a girip ilgili fotoğrafı seç ve yükle. Forum linkini al cevaba yapıştır.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
buda lumia 820 gece çekimi güncelleme gelmeden önce :)

- - - Eklendi - - -

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar benim uygulama listesi bayaa bi uzadı. Keşke oraya "yüklenme tarihine göre sırala" diye bir seçenek koysalar:). Bazen yeni yüklediğim uygulamaların ismini unutuyorum. Uzun listenin içinde bir aşa bir yukarı epey dolaşıyorum. O seçenek olsa şıp diye bulacağım.

power_24

Üye
Şaştım kaldım arkadaşlar beta sıda çalışmadı bu kapasitenin.nedenini bilen varmı birinde çalışıyor öbüründe çalışmıyor..

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
bende çalıştı sorun yok :)

PureFood

PureFood

Üye
Fhotoroom'u ilk mağazaya sunulduğu gün indirdim, daha yeni kullanıyorum. Şahaneymiş yav, Fotor falan hepsi fiyasko bunun yanında :)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Fhotoroom'u ilk mağazaya sunulduğu gün indirdim, daha yeni kullanıyorum. Şahaneymiş yav, Fotor falan hepsi fiyasko bunun yanında :)

Mağazada Fhotoroom core var bundan mı bahsediyorsunuz?..

• Beğen
Tepkiler: mavish74
PureFood

PureFood

Üye
Mağazada Fhotoroom core var bundan mı bahsediyorsunuz?..

Hayır. Sanırım ABD mağazasından indirmiştim. Bizimkinde yok. Aynı logolu uygulama ancak adı sadece Fhotoroom.

- - - Eklendi - - -

Buyrun,

sezrar

sezrar

Üye
saydın mı o kadar kişiyi :D

saymadım kardeş,çok kişide gördüğümü anlatmak için kullandığım bir metafordu o :)

- - - Eklendi - - -

Hayır. Sanırım ABD mağazasından indirmiştim. Bizimkinde yok. Aynı logolu uygulama ancak adı sadece Fhotoroom.

- - - Eklendi - - -

Buyrun,
abd yada başka ülkelerin mağazasını kullanmak için ne yapmak gerek kardeş

PureFood

PureFood

Üye
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sonra tekrar türkiye'ye yada başka bir bölgeye dönmek isterseniz 90 gün beklemeniz gerekiyor :)
(Güvenlik açısındanmışBu akşam Microsoft temsilcisi Chris'le yaptığım görüşmeden öğrendim. )

eğer beklemek istemiyorsak telefonu sıfırlayıp tekrar seçim yapabiliyormuşuz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben sürekli bölge değişimi yapıyorum Arda bundan sonra mı öyleymiş. :hmmm

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben sürekli bölge değişimi yapıyorum Arda bundan sonra mı öyleymiş. :hmmm

Arkadaş(Temsilci Chris'ten bahsediyorum) öyle söyledi abi ben değiştirdim bu değişiklik 1 gün içerisinde yansıdı ama sanırım ilerleyen zamanlarda güvenlik için böyle bir planları var :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Arkadaş(Temsilci Chris'ten bahsediyorum) öyle söyledi abi ben değiştirdim bu değişiklik 1 gün içerisinde yansıdı ama sanırım ilerleyen zamanlarda güvenlik için böyle bir planları var :hmmm
Aboo o vakit hemmen amerika mağazasındaki uygulamaları tekrar yükleyeyim. :oke:

Üst Alt