İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

hllsvrn

hllsvrn

Üye
ya merak ettiğim bir sey var usbden mi daha hızlı şarj oluyor telefon yada kablo ile mi daha hızlı şarj oluyor sanki kablo şarj edince daha uzun gidiyor şarjı telefonun usb ile deneyince sanki biraz daha tersi oluyor sanki :hmmm

Prize taktığın zaman daha çabuk şarj oluyor. Her ikisinin şarj dayanması süresinde bir değişiklik olabileceğini sanmıyorum.. .

serinaga

serinaga

Üye
ya merak ettiğim bir sey var usbden mi daha hızlı şarj oluyor telefon yada kablo ile mi daha hızlı şarj oluyor sanki kablo şarj edince daha uzun gidiyor şarjı telefonun usb ile deneyince sanki biraz daha tersi oluyor sanki :hmmm

USB yada alternatif şarj ile çok verimli bir performans alamazsınız. En iyi performansı kendi adaptörü yada kablosuz şarj tablasıyla alırsınız, en kısa zamanda şarj için kendi adaptörünü, en uzun performans için kablosuz şarj tablasını kullanın, farkı göreceksiniz ...

- - - Eklendi - - -

Güncelleme geldiği zaman güncellediğinde hiçbir şey silinmiyor merak etme.

İşte Wp8 farkı :kıskıs:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
620 için acaba varmı kablosuz şarj adaptörlerinden ve varsa fiyatları ne kadardır ?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
yok ya eskiden symbian s60v3 yani n73 kullanıyordum kahrolsun ya her güncellemeden sora herşey gidiyordu ya :D

serinaga

serinaga

Üye
620 için acaba varmı kablosuz şarj adaptörlerinden ve varsa fiyatları ne kadardır ?

Maalesef Lumia 620 kablosuz şarj özelliğine sahip değilmiş ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
İleride kablosuz şarj kapakları gelirse belki imkanlı olabilir :hmmm

sezrar

sezrar

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım edin;
Geçen gün ofise geldiğimde her zman bağlandığım modeme bağlanamadım.Format attım telefona ve düzeldi. Şimdi yine aynı problem var.Format atmak istemiyorum.

Ne yapmam lazım,aynı problemi yaşayan var mı?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım edin;
Geçen gün ofise geldiğimde her zman bağlandığım modeme bağlanamadım.Format attım telefona ve düzeldi. Şimdi yine aynı problem var.Format atmak istemiyorum.

Ne yapmam lazım,aynı problemi yaşayan var mı?
Ayarlar/wifi/ileri düzey/Bilinen ağlardan ilgili ağı kaldır/sil, sonra tarama yap ve bilinen ağa tekrar bağlan.

sezrar

sezrar

Üye
Ayarlar/wifi/ileri düzey/Bilinen ağlardan ilgili ağı kaldır/sil, sonra tarama yap ve bilinen ağa tekrar bağlan.
Teşekkürler. bunu hali hazırda yapmıştım ama işe yaramadı. yine format attım. 2 gündür sil yükle yapıyorum telefona. Hayırlısı olsun. Telefonu satmama gerçekten çok az kaldı. Gidip amele telefonu samsung almak istemiyorum. en iyisi 3310 bulayım kendime bi tane.

power_24

Üye
Teşekkürler. bunu hali hazırda yapmıştım ama işe yaramadı. yine format attım. 2 gündür sil yükle yapıyorum telefona. Hayırlısı olsun. Telefonu satmama gerçekten çok az kaldı. Gidip amele telefonu samsung almak istemiyorum. en iyisi 3310 bulayım kendime bi tane.

Senin şansına diyelim ilkkez böyle bir şikayet duyuyorum madem sıkıntı var ver servise yapsınlar neden uğrasıyosun ki.

serinaga

serinaga

Üye

İLGİNÇ :allalla: , başka Wifi olan yerlerde de aynı sorunu yaşıyor musunuz ? Sadece işyerinizdeki modemde mi oluyor bu sorun ...

afwerker

afwerker

Üye
Sezrar bende lumia 820 aldım 1 hafta oldu wifiye bağlandığımda dedigin sorun ortaya cıktı ve format atacaktım atmadan baska modemde denedim girdi benim modemde hata veriyor bağlanmıyordu modeme bi aç kapa yaptım sıkıntı gitti bazen modeme fazla wifi ağından cihaz bağlandıgında kilitlenme yapıyor

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Şirket içi wi-fi ağlarda bazen maksimum bağlantı sayısı sorun çıkartabiliyor ya da wi-fi erişim noktası kilitlenmiş olabiliyor.

Başka bir modemde denemeden cihazınızı servise vermeyin :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bu sorun telefonla alakalı degil. Hangi cihaza sahip olursaniz olun modem paylaşim limitine ulaştiginda bir başka cihaz baglanamaz. Modemin ayarlarindan baglanabilir cihaz limitini kontrol etme şansiniz varsa sorun cozulur. Ben de şirkette bazen lumia ile baglabiyorum iphone'um baglanmiyor bazen de tam tersi oluyor.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Cihaz IP alamıyor çakışıyor olabilir. Bu sorunu bende yaşıyorum. Yani cihazla ile iligili bir problem değil, modemden kaynaklanan bir durum. Ben bu sorunu aşmak için Modemi kapatıp, açıyordum. Yada, cihaza sabit IP vermen gerekiyor modemden...

sezrar

sezrar

Üye
İLGİNÇ :allalla: , başka Wifi olan yerlerde de aynı sorunu yaşıyor musunuz ? Sadece işyerinizdeki modemde mi oluyor bu sorun ...
evde çatır çatır bağlanıyor ofiste de 2 kişiyiz 2 de PC var. Modem arayüzüne girdim falan ama çok anlamadığım için kurcalamak istemedim. firewall ı kapadım falan ama format atınca düzelme oluyorsa bence telefonla ilgisi var. olmayadabilir. Strese girdim. Ben sıfır hata istiyorum çünkü cihazlarda bu da benim problemim.

Neyse teşekkürler herkese.

- - - Eklendi - - -

Şirket içi wi-fi ağlarda bazen maksimum bağlantı sayısı sorun çıkartabiliyor ya da wi-fi erişim noktası kilitlenmiş olabiliyor.

Başka bir modemde denemeden cihazınızı servise vermeyin :)

Zaten servise vereceğime telefonun içini kendim açar kurcalarım daha iyi. İnsanda sinir bırakmıyo çavolar

- - - Eklendi - - -

Sezrar bende lumia 820 aldım 1 hafta oldu wifiye bağlandığımda dedigin sorun ortaya cıktı ve format atacaktım atmadan baska modemde denedim girdi benim modemde hata veriyor bağlanmıyordu modeme bi aç kapa yaptım sıkıntı gitti bazen modeme fazla wifi ağından cihaz bağlandıgında kilitlenme yapıyor

Modemi yan çevirip,5kere sağa çevirip, 3 kere üfledim bile :) yine de olmuyor.

- - - Eklendi - - -

bu sorun telefonla alakalı degil. Hangi cihaza sahip olursaniz olun modem paylaşim limitine ulaştiginda bir başka cihaz baglanamaz. Modemin ayarlarindan baglanabilir cihaz limitini kontrol etme şansiniz varsa sorun cozulur. Ben de şirkette bazen lumia ile baglabiyorum iphone'um baglanmiyor bazen de tam tersi oluyor.
Modem arayüzüne girdim Firewall ı kapadım sadece fakat pek anlamadığım için uğraşmak istemedim. telefona format atınca düzelmesi sinir bozucu. oyun uygulama hepsi yeniden yüklenir. ama yalama oldu 2 gündür telefon. Problemsiz cihaz yok mu dünyada acaba?

Üst Alt