İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye

Dil, bölge ve hesap ayarları Türkiye olanlar için maalesef o özellik henüz aktif değil.

Aktif dostum yalnız site bazen haritayı göstermiyor.birde telden muhakkak bölge türkiye olması lazım.ama türkiye içinde açık sadece windows sitesi bazen haritayı göstermiyor..

serinaga

serinaga

Üye
Aktif dostum yalnız site bazen haritayı göstermiyor.birde telden muhakkak bölge türkiye olması lazım.ama türkiye içinde açık sadece windows sitesi bazen haritayı göstermiyor..

Ehhh arada sırada göstermesi bile iyidir şimdilik ...

ecel54

ecel54

Üye

Belleği azaltmanın telefonun yavaşlamasıyla ne alakası var ? :hmmm

en basitinden önbelleği silerse daha önce hızlı açtığı sayfaları tekrardan önbelleke alacağı için daha yavaş girer. aynı şekilde resimlerin küçük boyutlarıda silindikçe tekrar girdiğinde yeniden yapacağı için daha yavaş olur. yani telefon yeniden kullanacağı şeyleri silmeyip saklayarak daha hızlı çalışmaya çalışıyor. sen silsende o yeniden oluşturacağı için birşey değiştirmeyecek. tabi daha önce girdiğin bir siteye daha girmeyecekse boyut biraz azalır

power_24

Üye
Arkadaslar buradakı kılıf tan almayı dusunuyorum ne dersiniz ? yorumlarınızı beklıyorum.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Güzel kılıf, bende düşünüyorum bu tarz almanı tavsiye ederim.

PureFood

PureFood

Üye

en basitinden önbelleği silerse daha önce hızlı açtığı sayfaları tekrardan önbelleke alacağı için daha yavaş girer. aynı şekilde resimlerin küçük boyutlarıda silindikçe tekrar girdiğinde yeniden yapacağı için daha yavaş olur. yani telefon yeniden kullanacağı şeyleri silmeyip saklayarak daha hızlı çalışmaya çalışıyor. sen silsende o yeniden oluşturacağı için birşey değiştirmeyecek. tabi daha önce girdiğin bir siteye daha girmeyecekse boyut biraz azalır

O geçmişi önbelleği silme oraya boşuna konulmamış sonuçta.. Öyle olsa bilgsayarda kimse hafıza temizleme, ccleaner, auslogics vs gibi programları kullanmazdı.

- - - Eklendi - - -

Bu tarz olanlar benim hoşuma gidiyor. Rengi de baya güzel duruyor. Site nasıl sağlam mı acaba ?

ecel54

ecel54

Üye

O geçmişi önbelleği silme oraya boşuna konulmamış sonuçta.. Öyle olsa bilgsayarda kimse hafıza temizleme, ccleaner, auslogics vs gibi programları kullanmazdı.

- - - Eklendi - - -

Bu tarz olanlar benim hoşuma gidiyor. Rengi de baya güzel duruyor. Site nasıl sağlam mı acaba ?

internet explorer da önbellek hıza etki etmez gereksizdir yani öylemi :)

PureFood

PureFood

Üye
Gereksiz demedim. Ayrıca her tarayıcı için geçerlidir. Firefox,Chrome ya da IE fark etmez. Tabi silip silmemek isteğe bağlı ancak yer kazanmak için gerekli bir mevzudur geçmişi-önbelleği temizlemek.

ecel54

ecel54

Üye
Gereksiz demedim. Ayrıca her tarayıcı için geçerlidir. Firefox,Chrome ya da IE fark etmez. Tabi silip silmemek isteğe bağlı ancak yer kazanmak için gerekli bir mevzudur geçmişi-önbelleği temizlemek.

sonuçta hızı etkiliyor. Zaten silsen bile hepsini olmasada internette dolaştıkça yeniden olulturur. Cccleaner ile silinenleri bir bölümu tekrar olulturulur. Örneğin internet önbelleği,fotoğraf önbelleği gibi

PureFood

PureFood

Üye

sonuçta hızı etkiliyor. Zaten silsen bile hepsini olmasada internette dolaştıkça yeniden olulturur. Cccleaner ile silinenleri bir bölümu tekrar olulturulur. Örneğin internet önbelleği,fotoğraf önbelleği gibi

Ee tamam aynı kapıya çıkıyoruz ikimiz de.. Hızı etkiliyor fakat ilk açılışında. Aynı siteye temizledikten sonra ikinci kez girişimizde dert olmuyor, ki ilk girişimizde de ne derdi olacak ki, bir saniyede açılacağına 2 ya da hadi 3 saniyede açılsın bir seferlik.. Ne olacak ki.. Dert edilesi bir şey değil öyle olsa bu kadar temizlik uygulamaları yaygınlaşmazdı PC için..

ecel54

ecel54

Üye

Ee tamam aynı kapıya çıkıyoruz ikimiz de.. Hızı etkiliyor fakat ilk açılışında. Aynı siteye temizledikten sonra ikinci kez girişimizde dert olmuyor, ki ilk girişimizde de ne derdi olacak ki, bir saniyede açılacağına 2 ya da hadi 3 saniyede açılsın bir seferlik.. Ne olacak ki.. Dert edilesi bir şey değil öyle olsa bu kadar temizlik uygulamaları yaygınlaşmazdı PC için..
Silmekle hızın ne alakası var dedin bende açıkladım.zaten oradaki şeyler gereksiz şeyler olsa telefon neden oluştursun, boşu boşuna yer kaplamak içinmi :D. Bilgisayarda da çoğu gereklidir veya zaten bir süre sonra silinecektir.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Hızı bilmemde bursa olay o deik(ve hız değişmedi bende) diğer klasöründe neler olduğu onları bulmaya calısyorum

ecel54

ecel54

Üye
hironakamura

hironakamura

Üye
whatsapp'a güncelleme gelmiş tam indirecektim bir kaç yorum okudum hemen vazgeçtim kötüydü daha kötü olmuş diyorlar bir de buraya sorayım dedim??

indirip deneyen arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum..

m_kan

m_kan

Üye
bir şey sorcam windows blue güncellemsi son güncelleme mi olcak wp8 için

selcuk28

selcuk28

Üye
whatsapp'a güncelleme gelmiş tam indirecektim bir kaç yorum okudum hemen vazgeçtim kötüydü daha kötü olmuş diyorlar bir de buraya sorayım dedim??

bizim millet zaten bir şey beğenmez ki :) ben denedim pek farklılık yok Türkçe dil desteği gelmiş ve çok ufak bi iki şey var. genel olarak kötü denecek bir şey yok. program işini yapıyor işte bir kaç eksiklik her zaman olur.

• Beğen
Tepkiler: hironakamura

IVI-Elia

Üye
ya abi şurda mwc'ye kaç gün kaldı resim filan sızmadı mı sızdıysa bir söyleseniz hayır yani gorcez ama her zaman önceden sızardı...

serinaga

serinaga

Üye

İndirip güncelleme yapabilirsin, sorun yok, Türkçe dil desteği ve birkaç özelliği değiştirilmiş ...

- - - Eklendi - - -

bir şey sorcam windows blue güncellemsi son güncelleme mi olcak wp8 için

Bunun için daha çok erken ...

- - - Eklendi - - -

Üstadım çok derinden ah çektin ???

• Beğen
Tepkiler: hironakamura

Üst Alt