İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

power_24

Üye
Lumia 920 telefon internetteyken çok ısınıyor sanki sizdede bu sıkıntı varmı ?

- - - Eklendi - - -

Birde kulaklık girişinin yanındaki ufacık delikler ne iş e yarıyor ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia 920 telefon internetteyken çok ısınıyor sanki sizdede bu sıkıntı varmı ?

- - - Eklendi - - -

Birde kulaklık girişinin yanındaki ufacık delikler ne iş e yarıyor ?

Isınması gayet normal, sebebi ise;Yüksek veri bağlantısı. Kulaklık jack'ının yanında bulunan o delikler aktif gürültü engelleme donanımı.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya wifide sifresiz olanlara otomatik olara bağlanır dimi telefon otomatik olarak bağlanması gerekiyorsa benim telefon bağlanmıyorda bi sorunm var acaba bilgisayarı kullanan kisinin izinmi vermesi gerekiyor bağlanmam için

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya wifide sifresiz olanlara otomatik olara bağlanır dimi telefon otomatik olarak bağlanması gerekiyorsa benim telefon bağlanmıyorda bi sorunm var acaba bilgisayarı kullanan kisinin izinmi vermesi gerekiyor bağlanmam için

tanimli aglara otomatik baglanir. Yani en azindan bir kez senin manuel olarak wifi agina baglanman gerekir.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya wifi açık diyorda bağlanmıyor

Murat Alper

Murat Alper

Üye
peki nasıl yaparım bilgin varmı

power_24

Üye

Isınması gayet normal, sebebi ise;Yüksek veri bağlantısı. Kulaklık jack'ının yanında bulunan o delikler aktif gürültü engelleme donanımı.

aktif gürültü engelleme donanımı? ne işe yarar hocam biraz açıklarmısın...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Siz dışarıda gürültülü bir ortamda telefonla konuşurken yukarıdaki mikrofonlar dış sesi algılar,aşağıdaki mikrofonlar da sizin konuşma sesinizi.

Üst mikrofondan gelen sesler ile alttaki sesler ayrıştırılır,üstteki sesler(gürültü,dış ses) azaltılır,sizin sesiniz yükseltilir.

Dolayısıyla konuşma sırasında karşı tarafa gönderilen seste gürültü yada dış ses olmaz sizin sesiniz olur.Bu sayede de gürültü engellenmiş olur :)

serinaga

serinaga

Üye
telefonun ne kadar süredir açık olduğunu öğrenebileceğimiz bir yer varmı? ayarlara baktım ama bulamadım.

Ayarlar'dan Pil tasarrufu seçeneği içerisinde son şarjdan itibaren ne kadar süre geçtiğini görürsünüz ...

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Bna en güzel mp3 indirme uygumalasının linkini atamısımısıZ

hironakamura

hironakamura

Üye
arkadaşlar merhaba,

çok acil cevap gerekiyor..l820'yi şarjdan çıkaralı yaklaşık 1 saat oldu ve yüzde 2'şer 2'şer hızlı bir şekilde iniyor şu an %84'e kadar indi..

ne wifi,ne konum,ne 3g açık..hiç kullanmadığım halde bu inişin sebebi nedir acaba?? pil kalibrasyonunu da tam yapmıştım..

bundan önceki 2 şarjda gayet iyi performans gösteriyordu..

not : aldığımdan beri 3 şarj işi yaptım..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arka planda çalışan uygulama var mı kontrol et. Ayarlar/sola kaydır/Arka plan görevleri varsa engelle.

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Bu şarj işi benimde canımı sıktı. Geçenlerde gece 12 gibi şarjdan çıkarıp uyudum. sabah uyandığımda hala %100 gösteriyordu. Ama şimdi aynı şekilde gece şarjdan açıkarıp uyuyorum. Sabah %90 a kadar inmiş gözüküyor. Bu işte bi terslik var.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca her iki durumda da Arkaplan proğramları filan kapalıydı. Wifi , bluetooth, konum vb ayarlar her iki durumda da kapalıydı.

hironakamura

hironakamura

Üye
Arka planda çalışan uygulama var mı kontrol et. Ayarlar/sola kaydır/Arka plan görevleri varsa engelle.

baktım ona bir tek nokia drive+ açıktı arka planda izin verildi yazıyordu ona engelledim..başka bir şey var mı diye baktım yoktu..son olarak da telefonu kapatıp yeniden açtım şu an %79 bekliyorum değişecek mi bir şey..umarım bu yüzdendir..

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Ben şarj sorunu için ekran ışığını dokunmatik ekran hasasstiyetini iyice kıstım. İnternete girerken geride açık uygulama bırakmıyorum tefonu sabah saat 9 da şarjdan çektim elmden hiç düşmedi şimdi şarj durmu %35 ama bunun olması için açık uygulama hiç bırakmıyorum gayet guzel

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu şarj işi benimde canımı sıktı. Geçenlerde gece 12 gibi şarjdan çıkarıp uyudum. sabah uyandığımda hala %100 gösteriyordu. Ama şimdi aynı şekilde gece şarjdan açıkarıp uyuyorum. Sabah %90 a kadar inmiş gözüküyor. Bu işte bi terslik var.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca her iki durumda da Arkaplan proğramları filan kapalıydı. Wifi , bluetooth, konum vb ayarlar her iki durumda da kapalıydı.
Arka plan görevlerinde açık uygulama yoksa ve kullanmadığın halde %10 kadar bir güç kaybı söz konusu ise ciddi bir sıkıntı var demektir. Bunu Yüksek/3g veri bağlantısı kapalı konumda olduğunu varsayarak söylüyorum.

Üst Alt