papakudioflu
Emekli Yönetici
lumia 620 için güncelleme varmı
lumia620 zaten son yuklu olarak geldi.
lumia 620 için güncelleme varmı
Ayarlar/Telefon güncellemesi ile güncelleme kontrolünü yapabilirsin.lumia 620 için güncelleme varmı
sey bide ben flash atma yöntemini bilmiyorumda çok basit bi yöntemi varmı bunların dısında
lumia620 zaten son yuklu olarak geldi.
Lumia 920 telefon internetteyken çok ısınıyor sanki sizdede bu sıkıntı varmı ?
- - - Eklendi - - -
Birde kulaklık girişinin yanındaki ufacık delikler ne iş e yarıyor ?
ya wifide sifresiz olanlara otomatik olara bağlanır dimi telefon otomatik olarak bağlanması gerekiyorsa benim telefon bağlanmıyorda bi sorunm var acaba bilgisayarı kullanan kisinin izinmi vermesi gerekiyor bağlanmam için
ya wifi açık diyorda bağlanmıyor
Isınması gayet normal, sebebi ise;Yüksek veri bağlantısı. Kulaklık jack'ının yanında bulunan o delikler aktif gürültü engelleme donanımı.

telefonun ne kadar süredir açık olduğunu öğrenebileceğimiz bir yer varmı? ayarlara baktım ama bulamadım.
Arka planda çalışan uygulama var mı kontrol et. Ayarlar/sola kaydır/Arka plan görevleri varsa engelle.
Arka plan görevlerinde açık uygulama yoksa ve kullanmadığın halde %10 kadar bir güç kaybı söz konusu ise ciddi bir sıkıntı var demektir. Bunu Yüksek/3g veri bağlantısı kapalı konumda olduğunu varsayarak söylüyorum.Bu şarj işi benimde canımı sıktı. Geçenlerde gece 12 gibi şarjdan çıkarıp uyudum. sabah uyandığımda hala %100 gösteriyordu. Ama şimdi aynı şekilde gece şarjdan açıkarıp uyuyorum. Sabah %90 a kadar inmiş gözüküyor. Bu işte bi terslik var.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca her iki durumda da Arkaplan proğramları filan kapalıydı. Wifi , bluetooth, konum vb ayarlar her iki durumda da kapalıydı.